Ελλάδα

Χίος φωτιά: Παρανάλωμα του πυρός αποθήκη ΜΚΟ

Χίος φωτιά: Παρανάλωμα του πυρός αποθήκη ΜΚΟ
Χίος φωτιά: Η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας 2 Μαρτίου, με τις φλόγες να καίνε ανεξέλεγκτα εύφλεκτα είδη.

Χίος φωτιά: Πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή της Παναγίας Λέτσαινας στη Χίο και συγκεκριμένα σε αποθήκη που διατηρούσε μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση. Ειδικότερα η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας 2 Μαρτίου, με τις φλόγες  να καίνε ανεξέλεγκτα ευφλεκτα είδη που υπήρχαν στην αποθήκη καθώς και είδη ρουχισμού και άλλων αντικειμένων.

Έπειτα από το ξέσπασμα  της φωτιάς στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της Πυροσβεστικής με τρία οχήματα για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ διενεργείται έρευνα για την αιτία της πυρκαγιάς. Συγκεκριμένα για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν στο σημείο εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι σύμφωνα με το politischios.gr κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο στις 6 το πρωί. Σημειώνεται πως η αποθήκη κάηκε εντελώς καθώς και ένα όχημα ενώ προκλήθηκαν και μικροζημιές στον επάνω όροφο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments