Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Ζέρβας: “Ο ΜακΚίσικ ξεχωρίζει και ήρθε με 30.000 ευρώ τον μήνα”

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Ζέρβας: “Ο ΜακΚίσικ ξεχωρίζει και ήρθε με 30.000 ευρώ τον μήνα”
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Ζέρβας: Την εξαιρετική εμφάνιση του νεοαποκτηθέντα Σακίλ ΜακΚίσικ στο χθεσινοβραδινό ντέρμπι εκθείασε ο δημοσιογράφος του ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Ζέρβας: “Ερυθρόλευκο” βάφτηκε το ντέρμπι των αιώνιων χθες βράδυ στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί των “Πράσινων” με 81-78 στα πλαίσια του δεύτερου γύρου της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκα. Οι “Ερυθρόλευκοι” έχοντας σε εκπληκτική βραδιά τον νεοαποκτηθέντα, Σακίλ ΜακΚίσικ κατάφεραν να καταστρέψουν το παιχνίδι της ομάδας του Ρικ Πιτίνο πηγαίνοντας τον Παναθηναϊκό στον δικό τους ρυθμό.

Η έδρα και ο εξαιρετικός Σακίλ ΜακΚίσικ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη νίκη του Ολυμπιακού, ο οποίος με αυτή την επιτυχία παραμένει ζωντανός στο κυνήγι μιας εκ των θέσεων που θα οδηγήσει στα πλέι οφς της διοργάνωσης. Ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας κατάφερε να πάρει το καλύτερο δυνατό από τους παίκτες του με τον ΜακΚίσικ να αναλαμβάνει ρόλο ηγέτη με το… καλημέρα στη νέα του ομάδα.

“Ο ΜακΚίσικ στοιχίζει μονάχα 30.000 ευρώ τον μήνα στον Ολυμπιακό”

Το σχόλιο του για την επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα έκανε και ο ρεπόρτερ του ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6, Νίκος Ζέρβας, ο οποίος εστίασε περισσότερο στο ορθό πλάνο του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς επίσης και στην πληθωρική εμφάνιση του Σακίλ ΜακΚίσικ. Ο ρεπόρτερ τόνισε ότι ο Αμερικανός γκαρντ έχει καταφέρει να ξεχωρίσει παρά το γεγονός ότι αποκτήθηκε με μόλις 30.000 ευρώ τον μήνα, ενώ στάθηκε και στην εμφάνιση του Τέιλορ Ροτσέστι που έδωσε ηρεμία και πήρε κρίσιμες επιθέσεις στο τέλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments