Ελλάδα

Αποκάλυψη: Σχεδιαγράμματα και οδηγίες για κατασκευή τούνελ στον Έβρο δίνει η Τουρκία

Αποκάλυψη: Σχεδιαγράμματα και οδηγίες για κατασκευή τούνελ στον Έβρο δίνει η Τουρκία
Οι Τούρκοι δίνουν σχεδιαγράμματα και οδηγίες στους μετανάστες για να κατασκευάσουν τούνελ προκειμένου να φτάσουν στην Ελληνική πλευρά.

Τακτικές ανορθόδου πολέμου αρχίζει να υιοθετεί η Τουρκία κλιμακώνοντας τον υβριδικό πόλεμο στην Ελλάδα προκειμένου να εμβολίσει την άμυνα των συνόρων και να διοχετεύσει χιλιάδες μετανάστες στα μετόπισθεν των ΕΔ και της ΕΛ.ΑΣ. που φυλούν τα σύνορα στον Έβρο. Τις τελευταίες ώρες Τούρκοι διακινούν σχεδιαγράμματα και λεπτομερέστατες οδηγίες σε μετανάστες για κατασκευή υπόγειων τούνελ στον Έβρο.

Εχθές, την ώρα κατά την οποία ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έδειχνε στους Ευρωπαίους ηγέτες την κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα, οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες κεκαλυμμένα διένειμαν χάρτη και οδηγίες για την εκσκαφή υπόγειων τούνελ κάτω από ποταμό Έβρο, δίνοντας μάλιστα πληροφορίες ακόμα και για την μορφολογία του εδάφους, πόσα άτομα απαιτούνται για να κατασκευασθεί ένα τέτοιο τούνελ, καθώς και τι είδους μηχανήματα απαιτούνται.

Ειδικότερα, μεταξύ των οδηγιών αναφέρεται ότι “χρειάζονται μόνο λίγες ώρες για να ανοιχθεί μια σήραγγα 50 μέτρων” καθώς “το έδαφος αποτελείται εξ’ ολοκλήρου από άμμο και πηλό”.

Συνεχίζοντας την ανάλυση των τεχνικών λεπτομερειών, οι εμπνευστές αυτού του σχεδίου υπογραμμίζουν ότι προκειμένου να σταθεροποιηθεί η επιφάνεια της σήραγγας (μιας και το τούνελ θα σκαφτεί κάτω από την κοίτη του ποταμού) μπορούν κατά την κατασκευή του τούνελ να χρησιμοποιηθούν αγωγοί από PVC,μέσα από τα οποία θα κινηθούν οι μετανάστες για να βρεθούν στο ελληνικό έδαφος και “για να πιάσουν στον ύπνο την Ελληνική Αστυνομία”, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Το βάθος του ποταμού κυμαίνεται από 1 έως 3 μέτρα εξηγούν οι διακινητές του σχεδίου δίνοντας και το σχετικό σχεδιάγραμμα, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης του τούνελ, αρκεί ότι γίνει να γίνει γρήγορα, μιας και “το στρώμα αργίλου, 15 μέτρα κάτω από το έδαφος, βρίσκεται σε ολοκληρωμένη κατάσταση, αλλά ο χρόνος ζωής του είναι χαμηλός”.

Ήδη, όσοι βρίσκουν “πολύ καλή την ιδέα” ζητούν από την τουρκική κυβέρνηση να τους εξοπλίσει με τα κατάλληλα σκαπτικά μηχανήματα, ακόμα και μηχανήματα χειρός προκειμένου σε ομάδες των 15-20 ατόμων να διασπαρούν στην γραμμή των συνόρων ώστε και να μην εντοπισθούν εύκολα αλλά ακόμα και αν εντοπισθούν σε ένα σημείο, να επιχειρούν ανενόχλητοι σε άλλα σημεία.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments