Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [04/03/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [04/03/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την για την Τετάρτη [04/03/20].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για την Τετάρτη [04/03/20].

  • Κριός

Αισθάνεστε περιπετειώδεις κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ξεκινάτε μια νέα δραστηριότητα με το ταίρι σας είτε ότι εξερευνάτε τα συναισθήματά σας προς εκείνο. Αργότερα και όσο πλησιάζει το βράδυ, θα θέλετε να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας.

  • Ταύρος

Ό,τι και αν κάνετε εσείς οι δύο σήμερα το πρωί, κάντε το αργά. Θα το απολαύσετε περισσότερο. Μέχρι το απόγευμα η ερωτική σας ενέργεια θα ανεβαίνει διαρκώς.

  • Δίδυμοι

Θεωρείτε ότι είναι καλή ιδέα να κρατάτε κάποιο μυστικό από το ταίρι σας; Τα άστρα λένε ότι μάλλον ήρθε η ώρα να το αποκαλύψετε. Η αγάπη βασίζεται στην επικοινωνία και την εμπιστοσύνη.

  •  Καρκίνος

Αν πείτε κάτι στο ταίρι σας χωρίς να το σκεφτείτε σήμερα, είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν παρεξηγήσεις και συγκρούσεις. Από την άλλη, αν επιλέξετε τα λόγια σας με προσοχή, θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε οποιοδήποτε θέμα με ευκολία.

  • Λέων

Τη μια στιγμή ακούτε αυτό που σας λένε και το σκέφτεστε προσεκτικά, την άλλη κολλάτε με πείσμα στη δική σας άποψη. Με το να έχετε συναίσθηση της ψυχικής σας κατάστασης, θα κάνετε ένα βήμα παραπάνω προς τη σωστή κατεύθυνση.

  • Παρθένος

Είτε σας αρέσει είτε όχι, τα χρήματα είναι καθοριστικής σημασίας σε μία σχέση. Σήμερα μπορεί να προκύψει στη δική σας ένα σχετικό ζήτημα. Βεβαιωθείτε ότι κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος σε σχέση με τους οικονομικούς σας στόχους.

  • Ζυγός

Ενώ σας αρέσει να κρατάτε ισορροπίες στα πάντα, μερικές φορές η σχέση σας εξαρτάται αποκλειστικά από το συναίσθημα. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να εκφραστεί. Αναβάλλετε για λίγο την λογική ανάλυση των πραγμάτων.

  • Σκορπιός

Η αγάπη θέλει το χρόνο της. Και σήμερα, κάτι που αφορά τη σχέση σας μπορεί να δοκιμάσει τα όρια της υπομονής σας. Ενώ θα θέλατε να προχωρήσετε όπως-όπως, θα ήταν καλύτερα να ακολουθήσετε μια μεθοδική, καλά οργανωμένη προσέγγιση.

  • Τοξότης

Το καθήκον σας καλεί σήμερα, για μια δουλειά στο σπίτι ή κάποια οικογενειακή υποχρέωση. Τα καλά νέα είναι ότι έχετε τη δυνατότητα να διεκπεραιώσετε πολλά και να σας μείνει άφθονη ενέργεια για να ρομαντζάρετε με το ταίρι σας.

  • Αιγόκερως

Έχετε κάποια ανησυχία που αφορά τη σχέση σας; Τα άστρα λένε ότι το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να την αντιμετωπίσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Βάλτε σε λειτουργία την έμφυτη επιμονή σας και βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από αυτό το ενοχλητικό συναίσθημα.

  • Υδροχόος

Ξέρετε καλά πώς να βάλετε πάθος, ακόμα και στις πιο μουντές στιγμές σας. Κάντε μια ερώτηση που θα πυροδοτήσει μια εξομολογητική συζήτηση ή κάντε κάτι έξω από τα συνηθισμένα.

  • Ιχθύες

Είστε σε μια ονειροπόλα και ρομαντική διάθεση σήμερα. Αισθάνεστε ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Ζητήστε από το ταίρι σας να βρει χρόνο στο φορτωμένο του πρόγραμμα, για να βγείτε για φαγητό. Αλλιώς μαγειρέψτε το αγαπημένο του πιάτο για το βράδυ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments