Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [05/03/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [05/03/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (05/03/20).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (05/03/20). Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας παραμένει στον Αιγόκερω μέχρι τον Δεκέμβριο. Η έμφαση της περιόδου πέφτει στη φιλοσοφία, την εκπαίδευση, την κατανόηση. Σε συνδυασμό με τις πληροφορίες που συγκεντρώνετε, θα καταφέρετε να οικοδομήσετε όσα λαχταράτε. Η γενικότερη ατμόσφαιρα ευνοεί τα σχέδιά σας για το μέλλον. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο. Εστιάζετε σε ό,τι αφορά το σπίτι και την οικογένεια, όσα θεωρείτε τη «φωλιά» σας. Η Σελήνη θα σχηματίσει διαδοχικές όψεις αντίθεσης με τους Δία, Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω. Η επικέντρωσή σας ενισχύεται, η παράδοση ευνοείται.

Την Πέμπτη θα πρέπει να ενεργήσετε προληπτικά και να μείνετε μακριά από προβλήματα προσωπικής ή οικογενειακής φύσεως. Θα είναι σημαντικό να είστε κοινωνικά δραστήριοι, να βρείτε διάφορους ευχάριστους τρόπους για να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Η επικοινωνία ή οι συναντήσεις με γυναίκες, θα προκαλέσουν θετική διάθεση ή προσδοκία για την εξέλιξη σημαντικών γεγονότων στο εγγύς μέλλον.

Πολλοί θα χαρούν με χρήματα που θα λάβουν στο σπίτι τους, κάτι που δεν θα αποτελέσει έκπληξη. Μπορεί να υπάρξει κάποια ανησυχία για χρήματα που σχετίζονται με ένα παιδί, όπως: Δίδακτρα, διατροφή, μισθός ή κάτι άλλο. Η Πέμπτη θα είναι μια δυσμενής ημέρα για ταξίδια. Ειδικά άτομα νεαρής ηλικίας αν πρέπει οπωσδήποτε να ταξιδέψουν, να είναι όσο το δυνατόν πιο προσεκτικά και να ακολουθούν τους κανόνες κυκλοφορίας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα περάσετε χρόνο επικοινωνώντας με φίλους, για να συζητήσετε κοινά σχέδια για το εγγύς μέλλον. Οι περισσότερες από τις ενέργειές σας θα είναι οικονομικού χαρακτήρα, ανεξάρτητα από το τι άλλο μπορεί να σχετίζεται με αυτές. Αργά το απόγευμα μπορεί να νιώσετε μελαγχολία ή ανεξήγητη κόπωση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα είναι δύσκολο να πραγματοποιήσετε τα αρχικά σας σχέδια, λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης. Μπορεί να αισθανθείτε σύγχυση στις δεσμεύσεις σας, εξαιτίας εξωτερικών παραγόντων. Η μέρα υποδεικνύει περισσότερα τηλεφωνήματα ή συναντήσεις. Η προσοχή σας είναι πιθανό να διασπαστεί από ανησυχίες άλλων ανθρώπων, που θα σχολιάζουν γεγονότα που δεν σας ενδιαφέρουν.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Πέμπτη θα έχετε μια δέσμευση που πρέπει να εκπληρώσετε άμεσα, με την οικογένεια ή κάποιο συγγενή σας. Γι’ αυτή θα χρειαστεί να επισκεφθείτε κάποιον οργανισμό, να ταξιδέψετε ή να επικοινωνήσετε με άτομα από άλλο μέρος. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για εργασία, ειδικά αν σχετίζεται με μεταφορές, τουρισμό, επικοινωνίες, ψυχαγωγία και τα λοιπά. Η Πέμπτη είναι καλή μέρα για ερωτικές και προσωπικές εμπειρίες, ειδικά για τις νέες γυναίκες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Πέμπτη θα βιώσετε μια ευχάριστη στιγμή με μια γυναίκα. Μαζί της θα μοιραστείτε αναμνήσεις, που αφορούν κοινούς γνωστούς σας από το παρελθόν. Σήμερα μπορεί να γιορτάσετε την προσωπική επιτυχία μιας φίλης. Παρά την καλή σας διάθεση και την καλή εξέλιξη των γεγονότων, κάποιος από το στενό περιβάλλον κάτι θα βρει για να παραπονεθεί ή να δημιουργήσει προβλήματα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να αγνοήσετε τις ενέργειες αυτού του ατόμου.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments