Αθλητισμός

Αχιλλέας Πούγγουρας Παναθηναϊκός: “Άκαρπο” το πρώτο ραντεβού για την επέκταση της συνεργασίας τους

Αχιλλέας Πούγγουρας Παναθηναϊκός:  “Άκαρπο” το πρώτο ραντεβού για την επέκταση της συνεργασίας τους
Αχιλλέας Πούγγουρας Παναθηναϊκός: Ο 24χρονος αμυντικός περιμένει το κάτι παραπάνω από τη διοίκηση του "Τριφυλλιού" προκειμένου να πει το "ναι" σε νέο συμβόλαιο.

Αχιλλέας Πούγγουρας Παναθηναϊκός: Ο νεαρός αμυντικός είναι αδιαμφισβήτητα ο παίκτης – αποκάλυψη του φετινού Παναθηναϊκού. Ο προπονητής των “Πρασίνων”, Γιώργος Δώνης πήρε την απόφαση το καλοκαίρι να βασιστεί στις ικανότητες του 24χρονου και όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε. Ο Πούγγουρας αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του Παναθηναϊκού συνθέτοντας με τον Σένκεφελντ ένα αξιόπιστο δίδυμο στα μετόπισθεν.

Οι “Πράσινοι” κατανοούν πως ο Πούγγουρας αποτελεί ένα από τα ισχυρά περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου, με την εξέλιξη του να γεννά μεγάλες προσδοκίες. Ο 24χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο με το “Τριφύλλι” ως το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο οι διοικούντες του συλλόγου επιθυμούν η συνεργασία με τον παίκτη να ανανεωθεί τουλάχιστον για ακόμη τρία χρόνια.

Όπως αναφέρει το sdna.gr, οι πρώτες επαφές που πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες δεν έφεραν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα για τον Παναθηναϊκό, μιας και ο παίκτης δεν έμεινε ικανοποιημένος με την πρόταση που έπεσε στο τραπέζι. Οι “Πράσινοι” σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρότειναν στον Πούγγουρα νέο συμβόλαιο διατηρώντας τις ίδιες οικονομικές αποδοχές ανεβάζοντας μονάχα τα πριμ επίτευξης στόχων. Από πλευράς παίκτη ζητήθηκε αύξηση στον μισθό κάτι που με το τέλος του πρώτου ραντεβού δεν βρήκε σύμφωνους τους ανθρώπους του “Τριφυλλιού”. Η υπόθεση δεδομένα παραμένει παραμένει ανοιχτή με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments