Ελλάδα

Λέσβος μεταναστευτικό: Τουρκική ακταιωρός επιχειρεί να εμβολίσει ελληνικό σκάφος

Λέσβος μεταναστευτικό: Τουρκική ακταιωρός επιχειρεί να εμβολίσει ελληνικό σκάφος
Λέσβος μεταναστευτικό: Η τουρκική ακτοφυλακή επιχείρησε να εμβολίσει ελληνικό σκάφος στη Λέσβο.

Λέσβος μεταναστευτικό: Συνεχίζει να προκαλεί η Τουρκία και να επιχειρεί την κλιμάκωση της έντασης με την Ελλάδα. Η κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προχώρησε σε μαζική ρίψη δακρυγόνων, αλλά και χειροβομβίδων κρότου λάμψης προς τις ελληνικές δυνάμεις ενώ η ακτοφυλακή επιχειρούσε να εμβολίσει ελληνικό σκάφος ανοιχτά της Λέσβου.

Σε βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι ελληνικές Αρχές είναι εμφανής η ρίψη μεγάλου αριθμού δακρυγόνων από την τουρκική πλευρά εναντίον των Ελλήνων στρατιωτών στις Καστανιές του Έβρου.

Επίσης, άλλα βίντεο φαίνονται Τούρκοι αστυνομικοί σε οργανωμένη στοίχιση και με κατάλληλο εξοπλισμό, να εκτοξεύουν χημικά προς την ελληνική πλευρά αλλά και τις μικρές εστίες φωτιάς που έχουν ξεσπάσει στα χερσαία σύνορα όταν λίγες δεκάδες πλησίασαν τον φράχτη. Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές από την τουρκική πλευρά βάζουν τώρα μόνοι τους φωτιές για να κατηγορήσουν την ελληνική πλευρά ότι επιχειρεί να τους κάψει. Στο παιχνίδι της έντασης μπήκε όμως και η τουρκική ακτοφυλακή η οποία προχώρησε σε μια προκλητική παρενόχληση ελληνικού σκάφους στη Λέσβο με προφανή κίνδυνο σύγκρουσης.

Παρακάτω τα βίντεο με τις προκλητικές κινήσεις των Τούρκων:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments