Ελλάδα

Θεσσαλονίκη δυστύχημα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε μια 62χρονη

Θεσσαλονίκη δυστύχημα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε μια 62χρονη
Θεσσαλονίκη δυστύχημα: Το περιστατικό σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της 5ης Μαρτίου στη συμβολή της λεωφόρου Γεωργικής Σχολής και της οδού Λητούς.

Θεσσαλονίκη δυστύχημα: Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε 62χρονη, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της 5ης Μαρτίου, όταν παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα το δυστύχημα συνέβη στη συμβολή της λεωφόρου Γεωργικής Σχολής και της οδού Λητούς, κάτω υπό αδιευκρίνιστες αιτίες. Στο σημείο του τραγικού περιστατικού έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έπειτα από σχετική κλήση που δέχθηκε, ωστόσο ήταν αργά για την 62χρονη γυναίκα που εξέπνευσε. Σημειώνεται πως η υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης διεξάγει έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.

Τα τροχαία ατυχήματα  στους δρόμους της συμπρωτεύουσας δεν έχουν τέλος, χαρακτηριστικό παράδειγμα  ο επίσης τραγικός θάνατος μόλις δύο ημέρες πριν ενός  76χρονου όταν το φορτηγάκι που οδηγούσε έπεσε μέσα σε κανάλι στην περιοχή της Χαλάστρας, στη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, ο 76χρονος κινούνταν σε αγροτικό δρόμο της Χαλάστρας, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε αντηρίδα κολόνας φωτισμού και στη συνέχεια έπεσε μέσα στο κανάλι. Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της Πυροσβεστικής με τους πυροσβέστες να ανασύρουν το όχημα από το κανάλι, οι οποίοι αντίκρισαν νεκρό τον οδηγό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments