Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [06/03/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [06/03/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Παρασκευή [06/03/20).

Αστρολόγος: Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας βρίσκεται στον Ταύρο, όπου συντροφεύει τον Ουρανό. Κατά πάσα πιθανότητα, έχουν αρχίσει να μην σας ικανοποιούν κάποια πράγματα… Γι’ αυτό νιώθετε την ανάγκη να διευρυνθείτε και προς κάθε άλλη πιθανότητα! Η αλλαγή θα καταστεί απαραίτητη για εσάς. Αξιοποιήστε το διάστημα που θα βρίσκεται στον Ταύρο η Αφροδίτη, συγκατοικώντας με τον Ουρανό. Θα είστε πιο ανοικτόμυαλοι και δεκτικοί προς όσα θα σας προσφερθούν!

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Λέοντα. Η διάθεσή σας έχει στραφεί στη δημιουργικότητα, θέλετε να ακολουθήσετε αυτό που λέει η καρδιά σας. Η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνα με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Ταύρο. Προς «έκπληξή» σας, θα πρέπει να γίνετε πιο ελαστικοί για να προχωρήσετε παρακάτω! Την Παρασκευή θα είστε σε θέση να επιτύχετε πολλά – και να θυμάστε τη μέρα για τα σημαντικά αποτελέσματά της. Αρκεί να δείξετε μεγάλη υπομονή και πρακτικό πνεύμα στις αποφάσεις και τις ενέργειές σας. Θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να οργανώνετε σωστά τα καθήκοντά σας, ανάλογα με τη σημασία τους. Σήμερα αποφύγετε τις συγκρούσεις με άτομα στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων. Μπορεί να ειπωθούν τα λόγια σας πολύ συναισθηματικά και θα δυσκολευτεί να τα ξεχάσει.

Σήμερα οι επαγγελματικές σας υποθέσεις θα εξελιχθούν ευνοϊκά, ειδικά αν ασχολείστε με την κατασκευή, την εμπορία, την ανταλλαγή αγαθών ή τον εφοδιασμό. Θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε μια παρεξήγηση, με ένα άτομο στο ζώδιο της Παρθένου, του Αιγόκερω ή του Ταύρου. Κατά πάσα πιθανότητα, αφορά λόγια που έχουν παρερμηνευθεί.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα μπορεί να ξοδέψετε χρήματα βιαστικά και στη συνέχεια να το μετανιώσετε. Επίσης θα έχετε την τάση να κατηγορείτε τους άλλους για δικά σας λάθη ή να ενεργείτε παρορμητικά. Αυτό θα οφείλεται στην απαισιόδοξη διάθεσή σας ή το άγχος που αντιμετωπίζετε σχετικά με ορισμένα γεγονότα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα περιμένετε να κάνουν κάτι οι άνθρωποι που σας έχουν δώσει κάποια υπόσχεση. Κάποια γεγονότα μπορεί να σας κάνουν πιο συναισθηματικούς και να επηρεάσουν την κατάσταση της υγείας σας. Σήμερα παρακολουθήστε προσεκτικά τα νέα και τις πληροφορίες που θα λάβετε. Θα σας δώσουν μια καινούργια ιδέα ή λύση, που θα αφορά τις μελλοντικές σας ενέργειες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Παρασκευή μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα, αρκεί να ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να επιτύχετε στο μέτρο του δυνατού. Η μέρα ευνοεί εργασίες που σχετίζονται με επισκευές και βελτιώσεις στο σπίτι, στο εξοχικό ή την επιχείρησή σας. Θα χρειαστεί να κάνετε πολλά τηλεφωνήματα, λόγω μιας είδησης ​που σχετίζεται με κάποιον άντρα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Παρασκευή θα έχετε μια συνάντηση, προκειμένου να συζητήσετε τα οικονομικά σας σχέδια και συμφέροντα. Κάποια γεγονότα μπορεί να σας γυρίσουν σε εμπειρίες του παρελθόντος. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις εντάσεις, καθώς η μέρα θα σας δώσει ευκαιρίες για εξέλιξη. Όλα θα εξαρτηθούν από το πού θα εστιάσετε την ενέργεια και την προσοχή σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments