Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [06/03/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [06/03/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την για την Παρασκευή [06/03/20].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για την Παρασκευή [06/03/20].

Κριός

Έχετε δοκιμάσει ποτέ να εκτυπώσετε πολλές σελίδες ταυτόχρονα; Μπορεί να μπερδευτούν άσχημα μεταξύ σας και να μπλοκάρουν τον εκτυπωτή. Σκεφτείτε τη σχέση σας σαν ένα τέτοιο μηχάνημα. Μπορεί να επεξεργαστεί ένα μόνο δύσκολο θέμα τη φορά. Χαλαρώστε.

Ταύρος

Μήπως το ταίρι σας μιλάει πολύ; Ίσως έχει να κρύψει κάτι. Δείξτε κατανόηση. Αυτό που προσπαθεί να κρατήσει μυστικό, δεν είναι και τόσο σημαντικό… Αλλά για κάποιο λόγο ντρέπεται να το μοιραστεί μαζί σας.

Δίδυμοι

Να θυμάστε ότι με το να γκρινιάζετε στο ταίρι σας, δεν κάνετε κάτι για να επιλύσετε ένα ζήτημα που απασχολεί καιρό τη σχέση σας. Προσπαθήστε να δράσετε προληπτικά και βρείτε άλλους τρόπους για να αντιμετωπίσετε την κατάσταση.

Καρκίνος

Εμπιστεύεστε την άποψη αυτού του προσώπου. Αλλά σήμερα σας λέει κάτι για τη σχέση σας που απλά δεν θέλετε να ακούσετε. Εξετάστε τα κίνητρά του. Είστε σίγουροι ότι λειτουργεί με καλές προθέσεις;

Λέων

Η σημερινή είναι μια από αυτές τις μέρες που καθετί λαμπερό προσελκύει την προσοχή σας, ακόμη και αν είναι εντελώς άχρηστο. Κρύψτε τις πιστωτικές σας κάρτες, γιατί διαφορετικά θα κάνετε κάτι που θα μετανιώσετε.

Παρθένος

Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας αλλά και το ταίρι σας, σχετικά με όσα πιστεύετε. Αν συνεχώς ανησυχείτε για το τι μπορεί να σκέφτονται όλοι οι άλλοι, δεν ζείτε τη ζωή σας όπως πρέπει. Θα πρέπει να υπερασπίζεστε τα πιστεύω σας.

Ζυγός

Το ταίρι σας ζητάει την άποψή σας για κάτι αλλά μπορεί να μην του αρέσει αυτό που θα ακούσει. Έχετε τόσο ισχυρή διαίσθηση, που είναι αναπόφευκτο όλοι να θέλουν να ακούσουν τη γνώμη σας. Να είστε ευγενικοί αλλά ειλικρινείς και να λέτε αυτό που σκέφτεστε.

Σκορπιός

Να είστε χαλαροί, αυθόρμητοι και με διάθεση για φλερτ. Το ταίρι σας έχει πολύ καιρό να δει αυτή την πλευρά σας. Ας είμαστε ειλικρινείς. Ούτε καν εσείς έχετε δει αυτή την πλευρά σας εδώ και καιρό. Δεν αισθάνεστε υπέροχα που μπορείτε να ανοιχτείτε ξανά;

Τοξότης

Νιώθετε σαν εσείς και το ταίρι σας να είστε εντελώς αλλού σήμερα – αλλά τα γεγονότα τρέχουν. Μην ανησυχείτε. Στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Στο μεταξύ κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε.

Αιγόκερως

Οι συμβουλές που δίνετε στο ταίρι σας μπορεί να το επηρεάζουν περισσότερο από όσο νομίζετε. Είναι αρκετά ευκολόπιστο τώρα. Προσέξτε να μην του παρουσιάσετε μια ασπρόμαυρη εκδοχή της κατάστασης. Δεν θα είναι για καλό.

Υδροχόος

Σήμερα το ταίρι σας θα πει ή θα κάνει κάτι που θα σας εμπνεύσει. Επικεντρωθείτε σε κάποιο παλιό εγχείρημα που είχατε αναβάλλει. Αφιερώστε χρόνο για να βρείτε μια νέα μέθοδο και αυτή τη φορά θα καταφέρετε να το ολοκληρώσετε.

Ιχθύες

Ήρθε η ώρα να βελτιώσετε τη σχέση σας, κατανοώντας τον τρόπο που λειτουργεί. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να παρατηρήσετε πώς αλληλεπιδράτε εσείς και το ταίρι σας. Είναι απαραίτητο να κάνετε κάποιες μικρές μετατροπές.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments