Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – τηλεοπτικό συμβόλαιο: Σε αναζήτηση της νέας του στέγης

Παναθηναϊκός – τηλεοπτικό συμβόλαιο: Σε αναζήτηση της νέας του στέγης
Παναθηναϊκός - τηλεοπτικό συμβόλαιο: Ποια τα δεδομένα σχετικά με το τηλεοπτικό συμβόλαιο του "τριφυλλιού" για τη νέα σεζόν.

Παναθηναϊκός – τηλεοπτικό συμβόλαιο: Γρήγορες κινήσεις πρέπει να κάνει φέτος ο Παναθηναϊκός προκειμένου έρθει σε συμφωνία με τηλεοπτικό κανάλι. Αυτό γιατί το τηλεοπτικό συμβόλαιο θα είναι το “κλειδί” προκειμένου να πάρουν οι “πράσινοι” την έγκριση από την επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ στο πλάνο βιωσιμότητας που θα καταθέσουν παράλληλα με τον φάκελο αδειοδότησης.

Μέχρι σήμερα υπάρχουν δύο δεδομένα σχετικά με το τηλεοπτικό συμβόλαιο του Παναθηναϊκού.

Το συμβόλαιο με τη NOVA λήγει το καλοκαίρι, ωστόσο το μέλλον του συνδρομητικού καναλιού για την ώρα παραμένει άγνωστο. Αν αλλάξει η ιδιοκτησία του όμως τότε είναι πολύ πιθανό το “τριφύλλι” να αναζητήσει άλλη στέγη. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση με τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και άλλες ομάδες για τη δημιουργία της «Λίγκα TV»και τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξουν εξελίξεις. Εάν ωστόσο, μέχρι τις αρχές Απριλίου δεν υπάρξει φως σε αυτό το μοντέλο, σύμφωνα με τη “Sportday“, οι “πράσινοι” θα βγουν πολύ πιο ενεργά στην ελεύθερη αγορά για να βρουν νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Στα μεταγραφικά φαίνεται πως υπάρχει διαφορά στο οικονομικό μεταξύ Παναθηναϊκού και Αχιλλέα Πούγγουρα.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», στον βασικό κεντρικό αμυντικό προτάθηκαν αποδοχές ανάλογες με τις φετινές αλλά με το μπόνους συμμετοχών και εκείνος δεν έμεινε ικανοποιημένος ζητώντας αύξηση στις πάγιες απολαβές του. Πάντως η διαφορά δεν είναι απαγορευτική και μπορεί να καλυφθεί σε νέα επαφή που θα γίνει με τον 24χρονο άσο όταν επιστρέψει ο Τσάβι Ρόκα από το εξωτερικό. Υπενθυμίζεται, πως το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα «Sportime», αναφέρει πως ο Κώστας Αποστολάκης έχει απαντήσει αρνητικά στον Παναθηναϊκό και φαίνεται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το deal φαίνεται να είναι τελειωμένο και ο παίκτης είναι έτοιμος να υπογράψει τριετές συμβόλαιο στην ομάδα του Ουζουνίδη,με τις διπλάσιες αποδοχές από την πρόταση του «τριφυλλιού».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments