Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [07/03/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [07/03/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο [07/03/20).

Αστρολόγος:

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχία βρίσκεται στον Αιγόκερω, γι’ αυτό όλοι νιώθετε φορτωμένοι ευθύνες. Αλλά το πλάνο σας έχει αρχίσει να χαράσσεται! Ο Κρόνος διαμένει στον Αιγόκερω από τον Δεκέμβριο του 2017. Θα κάνει μια σύντομη επίσκεψη στον Υδροχόο από τις 21 Μαρτίου, για να επιστρέψει στον Αιγόκερω την 1η Ιουλίου. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου, για να ολοκληρώσει τα σχέδιά σας/του! Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Λέοντα. Από εκεί θα διοχετεύσει αίσια ενέργεια στην ατμόσφαιρα, για να χειριστείτε όλα τα θέματά σας.

Είναι γεγονός ότι πρέπει να γίνουν πολλές μεταρρυθμίσεις… Να τις κάνετε με θετικό σκεπτικό!Το Σάββατο αποφύγετε να κλειστείτε στο σπίτι, να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για να βγείτε έξω. Θα είναι καλό να κάνετε μια βόλτα στη φύση, να επισκεφθείτε ενδιαφέροντα αξιοθέατα και να συναντηθείτε με τους φίλους σας. Σήμερα καλό θα ήταν να κάνετε διάφορα πράγματα και να έχετε ενεργή κοινωνική ζωή. Μπορεί να υπάρξει κάποιο πρόβλημα υγείας με κάποιο άτομο στο σπίτι, την οικογένεια ή τον κύκλο των φίλων σας. 

Οι ανησυχίες που θα προκύψουν σήμερα, δεν θα διαρκέσουν πολύ και δεν θα προκαλέσουν κάτι φοβερό. Μια έκπληξη που μπορεί να προκύψει, ίσως να είναι δυσάρεστη: Θα σχετίζεται με ψέματα, εξαπάτηση ή άλλες ενέργειες, που αφορούν το παιδί σας ή ένα νεαρό άτομο με το οποίο έχετε επαφές. Σήμερα μπορεί να χαρείτε με κάποιο δώρο ή μια άλλη ωραία χειρονομία, από μια γυναίκα που πιθανότατα ζει μακριά από εσάς.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα αποφύγετε να μείνετε στο σπίτι. Έχετε αρκετούς φίλους ή συγγενείς που μένουν κοντά σας και θα χαρούν να συναντηθείτε. Το Σάββατο μπορεί να ανακαλύψετε απροσδόκητα την αλήθεια, για ένα ψέμα ή μια ίντριγκα που είχε βαθιά επίδραση στη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από την πρόσκληση ενός φίλου ή ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα έχετε την τάση να ονειροπολείτε και να σκέφτεστε. Σίγουρα δεν θα έχετε διάθεση για έντονη σωματική εργασία. Πιθανότατα χρειάζεστε περισσότερη ανάπαυση και να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο για ευχάριστες δραστηριότητες, συζητήσεις ή συναντήσεις. Σήμερα μπορεί να δείτε κάποια περίεργα ή συναισθηματικά όνειρα, που σχετίζονται με κάποιο άτομο που έχει αποβιώσει.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Το Σάββατο είναι ευνοϊκή μέρα. Προγραμματίστε ή ασχοληθείτε με δεσμεύσεις που θα είναι σημαντικές, ειδικά για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Σήμερα θα έχετε αρκετή δουλειά στο σπίτι, για αυτό να εστιάσετε την προσοχή σας στην ολοκλήρωσή της. Θα περάσετε ένα ευχάριστο βράδυ με την παρέα φίλων ή της οικογένειας, με αφορμή κάποια συγκέντρωση ή συζήτηση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Το Σάββατο θα έχετε κάποια ανησυχία για ένα ταξίδι. Θα λάβετε πληροφορίες για ένα πρόβλημα υγείας, μιας γυναίκας που δεν ζει στο σπίτι σας. Προσέξτε τις συζητήσεις ή τις τηλεφωνικές συνομιλίες με άτομα που δεν γνωρίζετε προσωπικά. Οι ερωτικές σχέσεις με ένα ταίρι που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα, θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments