Ελλάδα

Έβρος μεταναστευτικό: Ρίψη δακρυγόνων από Τούρκο προς τα ελληνικά σύνορα

Έβρος μεταναστευτικό: Ρίψη δακρυγόνων από Τούρκο προς τα ελληνικά σύνορα
Έβρος μεταναστευτικό: Το χθεσινό βράδυ 7 Μαρτίου από την τουρκική πλευρά γινόταν ρίψη δακρυγόνων προς τις ελληνικές δυνάμεις, ενώ απετράπησαν 1.401 απόπειρες εισόδου στη χώρα.

Έβρος μεταναστευτικό: Η ένταση στις Καστανιές Έβρου δεν έχει τέλος, στην καρδιά των ελληνοτουρκικών γεγονότων. Συγκεκριμένα το χθεσινό βράδυ 7 Μαρτίου σύμφωνα με δημοσίευμα του ethnos.gr από την τουρκική πλευρά γινόταν ρίψη μεγάλης ποσότητας δακρυγόνων, ενώ στις ρίψεις  συμμετείχαν και τουρκικά σώματα ασφαλείας.

Παράλληλα από τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου έως τις 06.00 το πρωί της Κυριακής, στην περιοχή του Έβρου οι ελληνικές Αρχές προχώρησαν σε 12 συλλήψεις, ενώ έγιναν 1.401 απόπειρες παράνομης εισόδου στη χώρα.

Σημειώνεται πως οι συλληφθέντες είναι πέντε υπήκοοι Πακιστάν, ένας υπήκοος Αφγανιστάν, ένα άτομο από τη Σενεγάλη, ένα άτομο από την Γκάμπια, ένας υπήκοος Μαλί, ένα πρόσωπο από τη Νιγηρία, ένα προερχόμενο από το Ιράκ κι ένα άτομο από την Τουρκία. Επιπλέον και σύμφωνα με το δημοσίευμα οι ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας απέτρεψαν την παράνομη είσοδο στη χώρα σε 1.401 μετανάστες και πρόσφυγες.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments