Πολιτική

Αλέξης Χαρίτσης κορωνοϊός: Η κυβέρνηση να μη θυσιάσει τη δημόσια Υγεία στο βωμό του πολιτικού κόστους

Αλέξης Χαρίτσης κορωνοϊός: Η κυβέρνηση να μη θυσιάσει τη δημόσια Υγεία στο βωμό του πολιτικού κόστους
Αλέξης Χαρίτσης κορωνοϊός: Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε από το Twitter για τη στάση της εκκλησίας στο θέμα της μετάδοσης του ιού από τη Θεία Κοινωνία.

Αλέξης Χαρίτσης κορωνοϊός:  «Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος επιμένει ότι το μυστήριο της Θείας Κοινωνίας δεν εγκυμονεί κινδύνους», σημειώνει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, αναφορικά με τον κορωνοϊό και την απόφαση της Ιεράς Συνόδου. Για το ίδιο ζήτημα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι «το θέμα είναι τι λέει η Πολιτεία. Έχουν αποκλειστική κοινωνική ευθύνη για τη μη εξάπλωση του ιού και την προστασία των πολιτών».

«Σε άλλες ευρ. χώρες, με εξίσου μεγάλο σεβασμό στη χριστιανική πίστη και στο θρησκευτικό συναίσθημα, τα μυστήρια της Εκκλησίας είτε αναστέλλονται είτε τροποποιούν το τελετουργικό τους. Μόνο στη χώρα μας έχουμε το θλιβερό προνόμιο μιας πολιτείας που δεν τολμά να πει το αυτονόητο», επεσήμανε ο Αλέξης Χαρίτσης

Τέλος, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στον Κ.Μητσοτάκη και στο υπουργείο Υγείας υπογράμμισε ότι «οφείλουν να πάρουν δημόσια μια ξεκάθαρη θέση και να μην θυσιάζουν τη δημόσια Υγεία στο βωμό του πολιτικού κόστους. Δεν είναι θέμα ευσέβειας αλλά κοινωνικής ευθύνης. Και με τη δημόσια Υγεία δεν μπορούμε να παίζουμε».

Δείτε τα σχετικά tweets

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments