Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα [09/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα [09/03/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα [09/03/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα [09/03/20].

κριός

Έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις πως μπορείς να είσαι η καλύτερη φίλη του αγαπημένου σου. Είτε πρόκειται να τον ακούσεις να σου μιλάει για τα προβλήματά του είτε να του προσφέρεις έναν ώμο, για ν’ ακουμπήσει. Κάνεις ό,τι μπορείς για να τον υποστηρίξεις, ειδικά αν αισθάνεσαι φροντίδα και τρυφερότητα γι’ αυτόν. Αυτό θα κάνει τη μεγάλη διαφορά για τα αισθήματα που τρέφει για σένα. Αλλά φρόντισε την ενέργεια που θα καταναλώσεις, γιατί θα εκπλαγείς από το πόσο μεγάλη προσπάθεια θα χρειαστεί, για να είσαι τόσο συναισθηματική και υποστηρικτική.

ταύρος

Η σημερινή αισθησιακή πανσέληνος, επηρεάζει την έκφραση και τη δημιουργικότητά σου. Είσαι έτοιμη να αποκαλύψεις τον εαυτό σου, συμπεριλαμβανομένων σκέψεων και συναισθημάτων απέναντι στο ταίρι σου, με την ευγλωττία ενός ποιητή. Έχεις φανταστική επικοινωνιακή ενέργεια, στη διάθεσή σου. Ακόμη και μία ή δύο ιδέες που σκέφτηκες για τη σχέση σου και πίστευες πως δε θα ενδιαφερόταν ο αγαπημένος σου, θα αντιμετωπιστούν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Όποια και αν είναι η ρομαντική περιπέτεια που ξεκινάει τώρα, υπόσχεται να είναι αξέχαστη – και ίσως για μια ζωή.

δίδυμοι

Καθώς η σημερινή πανσέληνος επηρεάζει τα συναισθηματικά σου θεμέλια και τις ρίζες σου, θα ανακαλύψεις ότι η αλήθεια που πρέπει να δεχτείς ή να μοιραστείς, θα μπορούσε να συνδεθεί με ένα σχεδόν ξεχασμένο μέρος του παρελθόντος σου. Αλλά η σημερινή σεληνιακή επιρροή προσφέρει την ευκαιρία να κλείσει κάθε πτυχή του παρελθόντος που έχεις αγωνιστεί να εγκαταλείψεις. Για να ζήσεις το παθιασμένο δυναμικό σου, απελευθερώσου από οποιαδήποτε ιστορική συναισθηματική «αλυσίδα » σε εμποδίζει να προχωρήσεις.

love-zodia-1200x799

καρκίνος

Η σημερινή πανσέληνος επηρεάζει τις διαδικασίες της επικοινωνίας και της σκέψης σου. Θα νιώσεις πως η ρομαντική εξέλιξη της σχέσης σου, βασίζεται στην αποστασιοποίηση του εαυτού σου για λίγο, από το οικείο περιβάλλον. Αν είσαι σε θέση να «ψήσεις» το ταίρι σου για μια σύντομη εξόρμηση, τότε θ’ ανακαλύψεις πως ο έρωτας ανάμεσά σας, ανθίζει.

λέων

Η σημερινή πανσέληνος επηρεάζει τις αξίες και τα υπάρχοντά σας. Αν πρέπει να σκεφτείς την «αφθονία», τότε προσπάθησε να μην τη συσχετίσεις μ’ αυτό που κατέχεις ουσιαστικά. Όποια κι αν είναι τα περιουσιακά σου στοιχεία ή τα χρήματα που έχεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό, δε θα μπορέσεις να πλησιάσεις καν, την αξία των στοργικών και ουσιαστικών συναισθημάτων που υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

παρθένος

Η σημερινή πανσέληνος επηρεάζει την αίσθηση του καθήκοντος και τις υπηρεσίες σου απέναντι στους άλλους. Σου προσφέρει επίσης μια θαυμάσια ευκαιρία να εστιάσεις στις «παραμέτρους εξυπηρέτησης» μιας ερωτικής σχέσης….κι αυτό σου ταιριάζει. Ίσως επίσης να διαπιστώσεις, ότι μόλις αρχίσεις να εστιάζεις σ’ όλα αυτά που είναι θετικά μέσα σε μια ερωτική σχέση, θα νιώσεις θετική και αισιόδοξη. Άφησε τη σημερινή σεληνιακή επιρροή, να φέρει τις έγκαιρες ιδέες ή υπενθυμίσεις που χρειάζεσαι.

ζυγός

Η σημερινή πανσέληνος στοχεύει τις φαντασιώσεις και την ανάγκη ή την επιθυμία σου, να είσαι μόνη. Βαθιά μέσα σου, θ’ ανακαλύψεις ότι η ερωτική σου ζωή, παίρνει μια εντελώς νέα υπόσταση. Η επιρροή της Σελήνης θα σου αποκαλύψει επίσης, πολλές λεπτές ενδείξεις ή σύμβολα, που μπορούν να σε βοηθήσουν να αποκαλύψεις περισσότερα από ένα μυστήρια στην ερωτική σου ζωή. Θα είναι ουσιαστικά, μερικά από αυτά τα ευρήματα? Απολύτως.

σκορπιός

Είτε είσαι μόνη είτε σε σχέση, θα αντιληφθείς την ερωτική προσοχή που προσελκύεις από διάφορες πηγές, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η αυτοπεποίθησή σου. Αλλά ξέρεις ότι υπάρχει ένα άτομο που θα ανοίξει το μυαλό και την καρδιά σου, μ’ ένα του βλέμμα. Γνωρίζεις επίσης ότι κάθε εραστής που σου επιτρέπει να είσαι ο αυθεντικός σου εαυτός είναι αυτός, που θα σε φέρει κοντά του. Αυτοί είναι που αξίζουν την προσοχή σου.

τοξότης

Η πανσέληνος επηρεάζει την κατάστασή σου και σε βοηθάει ν’ αξιοποιήσεις στο έπακρο μια εξαιρετική ευκαιρία, με ένα ερωτικό ενδιαφέρον τώρα. Μπορεί να νιώθει πως όλα όσα λες και κάνεις είναι σωστά, και η αγάπη μπορεί να αναλάβει να δημιουργήσει, μια ευχάριστη αισθησιακή ατμόσφαιρα. Απόλαυσε την παθιασμένη υποστήριξη που έχεις στη διάθεσή σου και αξιοποίησέ τη στο έπακρο. Μερικές φορές, τίποτα δεν μας κάνει να αισθανόμαστε πιο σεξουαλικά από το να νιώθουμε υπερήφανοι γι’ αυτόν που αγαπάμε! zodia-love-erotas-zevgari2-1200x803

αιγόκερως

Με την πανσέληνο να επηρεάζει την «ανώτερη συνείδηση», θα αντιληφθείς τα ερωτικά σου, μέσα από έναν πιο εμπνευσμένο φακό. Ίσως ο εραστής σου, έχει παίξει ένα ρόλο στο να υιοθετήσεις νέες φιλοσοφίες ή να γίνεις πιο δεκτική στο να προχωρήσεις σε εμπειρίες ή περιπέτειες που διευρύνουν το μυαλό. Αλλά υπάρχει μια αισθητή αύξηση στην ελπίδα και τη θετική αύρα στην καρδιά σου. Χρησιμοποίησέ τη και εφάρμοσέ τη για να βιώσεις μια περιπέτεια ζωής – και κατά προτίμηση με αυτόν που αγαπάς!

υδροχόος

Η σημερινή πανσέληνος θα σε κάνει να νιώθεις, ότι ένα σκοτεινό σύννεφο κρέμεται πάνω από τα ερωτικά σου. Αλλά θα μπορούσαν να υπάρξουν οφέλη, αν βουτήξεις στη ζωή και στα σκοτεινά μυστήρια της αγάπης. Να είσαι πρόθυμη να δεχτείς αυτό που αλλάζει ή μετασχηματίζεται από μόνο του. Να δεχτείς επίσης, πως υπάρχουν όρια σ’ αυτά που μπορείς να κάνεις για να επιβραδύνεις ή να σταματήσεις αυτή τη σημαντική διαδικασία. Αποδέξου πως ότι αλλάζει, μπορεί να φέρει πραγματική αρμονία στη σχέση σου!

ιχθύες

Η σημερινή πανσέληνος στοχεύει στις σχέσεις και τις δεσμεύσεις σου. Αυτό θα μπορούσε να σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις την αξία της συνεργασίας στη σχέση σου. Αυτό όμως θα λειτουργήσει, μόνο αν ο εραστής σου καταλαβαίνει πραγματικά, πόσα σημαίνει για σένα. Δείξε του την ευγνωμοσύνη σου. Στη συνέχεια, κοίταξε πιο προσεκτικά…. τι θα μπορούσατε να κάνετε μαζί. Θα ανακαλύψεις, ότι η σημερινή σεληνιακή επιρροή, θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά χρήσιμη γι’ αυτό – και έγκαιρη.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments