Αθλητισμός

Εμάνουελ Ινσούα Παναθηναϊκός: Τελικό ραντεβού με στόχο την ανανέωση

Εμάνουελ Ινσούα Παναθηναϊκός: Τελικό ραντεβού με στόχο την ανανέωση
Εμάνουελ Ινσούα Παναθηναϊκός: Ο Αργεντινός αμυντικός αναμένεται το επόμενο διάστημα να περάσει εκ νέου από τη πόρτα των γραφείων του "Τριφυλλιού" προκειμένου να γίνει εκεί μια τελική συζήτηση αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του με τους "Πράσινους".

Εμάνουελ Ινσούα Παναθηναϊκός: Ο 28χρονος αριστερός οπισθοφύλακας αποτελεί τα τελευταία χρόνια σταθερά στα αγωνιστικά πλάνα του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός έχει καταφέρει με τη παρουσία του στο “Τριφύλλι” να κερδίσει τον σεβασμό τόσο του φίλαθλου κοινού της ομάδας όσο περισσότερο του τεχνικού τιμ, με τον Γιώργο Δώνη να τον εμπιστεύεται τυφλά στο αριστερό άκρο της αμυντικής του γραμμής.

Το συμβόλαιο του έμπειρου αμυντικού με τους “Πράσινους” ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σε μια προσπάθεια επέκτασης της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή. Μέχρι στιγμής οι συζητήσεις των δύο πλευρών δείχνουν να πέφτουν στο… κενό, μιας και ο Αργεντινός παρουσιάζεται κάθετος σχετικά με τις οικονομικές απολαβές που ζητά.

Από την άλλη όχθη, οι “Πράσινοι” έχουν προτείνει τα μισά χρήματα – Ο Ινσούα ζητάει 700.000 με το “Τριφύλλι” να προτείνει λίγο περισσότερα από 300.000 – ωστόσο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sdna.gr το προσεχές διάστημα αναμένεται να είναι καθοριστικό για την υπόθεση. Το “Τριφύλλι” αναμένεται να προβεί σε νέα πρόταση ανεβάζοντας τις οικονομικές απολαβές σε 450.000 περιμένοντας πως ο Αργεντινός θα ρίξει τις απαιτήσεις του και θα πει το πολυπόθητο “ναι”. Ακόμη και με αυτά τα δεδομένα η παραμονή του Ινσούα στην Αθήνα φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη, με τον 28χρονο να ρίχνει ματιές στην αγορά του εξωτερικού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments