Αθλητισμός

Μπρούνο Ολυμπιακός: Ενεργοποιείται ο μέσος των Πειραιωτών

Μπρούνο Ολυμπιακός: Ενεργοποιείται ο μέσος των Πειραιωτών
Μπρούνο Ολυμπιακός: Πολύ πιθανό είναι να αγωνιστεί ο Μπρούνο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Μπρούνο Ολυμπιακός: Εκτός αγωνιστικής δράσης έχει μείνει από τον Δεκέμβρη ο Μπρούνο, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε. Ο Βραζιλιάνος είχε ραντεβού με την ατυχία στον αγώνα του Βόλου με τον Ολυμπιακό για την 16η αγωνιστική της Super League. Συγκεκριμένα, ένα άτσαλο πέσιμό του στο χορτάρι είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο αριστερό πόδι. Αρχικά δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες αλλά αυτές δεν ήταν αρκετές για να συνεχίσει. Οι πόνοι που ένιωθε δεν υποχωρούσαν και έτσι κρίθηκε σκόπιμο από τον Πέδρο Μαρτίνς να γίνει αλλαγή, με τον Λοβέρα να είναι εκείνος που προτιμήθηκε για να καλύψει το κενό του.

Από τις 22 Δεκεμβρίου όταν και υπέστη την βαριά κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική δεν έχει πατήσει χορτάρι. 

Όλο αυτό το διάστημα ο  25χρονος κάνει αγώνα δρόμου για να επανέλθει στη δράση και να καταφέρει να πατήσει χορτάρι όσο πιο σύντομα γίνεται. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα σύμφωνα με την sportday έχει ανεβάσει στροφές, θα δοκιμάσει να μπει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ώστε να πάρει ξανά ευκαιρίες στα πλέι οφ. Ο ίδιος πάντως δεν πτοείται και όπως τόνισε με ανάρτησή του μετά τον τραυματισμό του θα το ξεπεράσει και με τη βοήθεια του Θεού που του δίνει δύναμη ώστε να υπομένει κάθε είδους δυσκολία. «Λίγη ακόμα υπομονή και να έχουμε έλεγχο των συναισθημάτων μας πάντα. Ισορροπία και παράλληλα ηρεμία για να συνεχίζεις και να υπομένεις λάθη ή γεγονότα. Με τη βοήθεια του Θεού αποκτάμε δύναμη και ξεπερνάμε τις δυσκολίες και τα εμπόδια κάθε είδους οπουδήποτε και οτιδήποτε και εάν είναι» έγραψε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος.

Η ανάρτησή του:

Σημειώνεται, πως το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Ολυμπιακός απέκτησε τον έμπειρο εξτρέμ που είχε δώσει τα διαπιστευτήρια του στον Ατρόμητο. Η μεταγραφή του στον Πειραιά θεωρήθηκε σπουδαία και αυτό φάνηκε από τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Ο Πέδρο Μαρτίνς υπολόγιζε για βασικό τον Μπρούνο κάτι που φρόντιζε να το δείχνει και στην πράξη. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος δεν ήταν αντάξιος των προσδοκιών με αποτέλεσμα να αρχίσει να χάνει τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Στη συνέχεια περιορίστηκε τόσο πολύ ο χρόνος συμμετοχής του που υπήρχαν σκέψεις αποχώρησης. Ο ίδιος δεν το έβαλε κάτω, έβγαλε αντίδραση και πήρε τις ευκαιρίες που αναζητούσε, μέχρι να τραυματιστεί και να χρειαστεί τώρα να κάνει restart.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments