Video

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 122: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 10/3 – Η ανακάλυψη για τον πατέρα της Δάφνης

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 122: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 10/3 – Η ανακάλυψη για τον πατέρα της Δάφνης
Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 122: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (10/03/2020) επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 122: Η Μελίνα με τη βοήθεια του Βρανά καταφέρνει να εμποδίσει τον Μάνο να φτάσει στην τράπεζα και να ανοίξει τη θυρίδα. Ο Αλέξης και ο Ζαφείρης ανακαλύπτουν ένα μικρό εργαστήριο χημείας στην αποθήκη του μαγαζιού στην Ηπείρου, με τον Αλέξη να κάνει αυτόματα τον συνειρμό για το επάγγελμα του πατέρα της Δάφνης. Το κόλπο του Μάκη με τη Φρόσω και τον Σωτήρη έχει επιτυχή κατάληξη κι έτσι ο Σωτήρης με τη Χριστίνα τα ξαναβρίσκουν.

Η είδηση, όμως, της ανακοίνωσης του πλειοδοτικού διαγωνισμού για τον εθνικό δρόμο προκαλεί σοκ στους μετόχους, που συνειδητοποιούν πως έχασαν τα χρήματά τους! O Μουρούνας πανηγυρίζει, αλλά η Μελίνα ανησυχεί, καθώς είναι σίγουρη πως όλοι θα στραφούν εναντίον της.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Μετά την αποκάλυψη του τεστ DNA από τον Θεοχάρη, ο Σωτήρης επιτίθεται σε Βρανά και Χριστίνα, θεωρώντας πως στο παρελθόν έχουν συνευρεθεί ερωτικά! Το γεγονός αυτό κάνει έξαλλη τη Χριστίνα που, προσβεβλημένη, ζητάει απ’ τον Σωτήρη το οριστικό τους τέλος. Ο Μουρούνας εκνευρίζεται με τον εκβιασμό της Πέγκυς στον Αλέξη και κάνει ένα ραντεβού μαζί του, στο οποίο όμως και οι δύο υποκρίνονται.

Ο Μάνος περιμένει την αναχώρηση της Μελίνας, για να την ξεμπροστιάσει στο αεροδρόμιο και η Σμαράγδα αποκαλύπτει τα σχέδιά του στη Μόνικα. Ο Θεοχάρης βοηθά την Ξένια να θυμηθεί λίγο καλύτερα τι συνέβη με τα δείγματα του DNA. Την ίδια στιγμή, οι μέτοχοι καταθέτουν το εκατομμύριο της επένδυσης και η Μελίνα, έχοντας τα χρήματα στον λογαριασμό της, παίρνει την απόφαση να φύγει για πάντα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments