Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη [10/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη [10/03/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη [10/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη [10/03/20]

κριός

Η επιρροή της Σελήνης θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις νέες ρουτίνες στην ερωτική σου ζωή. Αλλά θα είναι σημαντικό να εγκαταλείψεις εκείνες που δεν προσφέρουν τίποτα θετικό στα ερωτικά σου… και ιδιαίτερα στη σχέση σου. Αυτό που προσφέρεται τώρα, σου δίνει την εξαιρετική ευκαιρία να επικεντρωθείς θετικά και να πειραματιστείς με νέους τρόπους, που θα φέρουν αυθορμητισμό στο συναισθηματικό σου κόσμο.

ταύρος

Για να ξεπεράσεις ένα ερωτικό καβγαδάκι μπορεί να χρειαστεί να υιοθετήσεις μια ήρεμη συμπεριφορά ή να ανακαλέσεις την έντασή σου. Αυτό θα είναι χρήσιμο αν είχες συμβάλει στη δημιουργία εντάσεων, αγγίζοντας ένα ευαίσθητο θέμα. Αν υποχωρήσει η έντασή σου, τότε θα έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις τη στιγμή που θα την εντείνεις ξανά. Την επόμενη φορά, θα εκτιμήσεις την ανάγκη να διατηρείς τις καταστάσεις ανάλαφρες.

δίδυμοι

Ακόμα κι αν διαπιστώσεις πως ο δεσμός εμπιστοσύνης ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου αυξάνεται, ίσως να μην αισθάνεσαι ακόμη έτοιμη, να μιλήσεις ανοιχτά για τα συναισθήματά σου. Αλλά είναι πιθανό να πάρουν λίγο πιο προσωπική χροιά ορισμένες συζητήσεις σας ακόμη και αν μιλάτε για τα οικονομικά ή τη δουλειά σας. Οι συζητήσεις θα απογειώσουν τη σύνδεσή σας. Όσο περισσότερο ακούς, τόσο λιγότερο υπεύθυνη θα είσαι, για την οποιαδήποτε επικοινωνιακή ένταση.

love-zodia-1200x799

καρκίνος

Θα γνωρίζεις πολύ καλά γιατί είναι απαραίτητο να ανεβάσεις τον πήχη στη σχέση σου. Μπορεί να σε κάνει να νιώσεις λιγάκι άβολα, γιατί ίσως χρειαστεί ν’ αντιμετωπίσεις θέματα, που δεν θέλεις ν’ αντιμετωπίσεις. Αν όμως επιθυμείς να δημιουργήσεις κάτι υπέροχο στη σχέση σου, και ν’ αποκτήσεις ενδιαφέρουσες προοπτικές, τότε θα πρέπει να ρισκάρεις. Εμπιστέψου πως οποιαδήποτε δυσφορία, θα είναι σύντομη.

λέων

Μάλλον δεν σου αρέσει η ιδέα να πρέπει να εμφανίζεσαι ευάλωτη. Αλλά αν υπάρχει κάτι που πραγματικά θέλεις, χρειάζεσαι ή είσαι αποφασισμένη να ζήσεις στα ερωτικά σου, τότε θα πρέπει να μιλήσεις. Θα εκπλαγείς επίσης με το βάθος της σχέσης που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου! Βάλε τον εαυτό σου στην ευάλωτη θέση που οι καταστάσεις σε οδηγούν να κάνεις και θα χαρείς ιδιαίτερα που το έκανες.

παρθένος

Υπάρχει πιθανότητα να συναντηθείτε με τον αγαπημένο σου κάπου στα μισά ή να βρεις μια λύση για ένα θέμα που σ’ έχει μπερδέψει τελευταία. Αλλά πρέπει να πιστέψεις, στις αποφάσεις και τις ενέργειές σου. Αν η πρόοδος που θέλεις να κάνεις, απαιτεί να προχωρήσεις χωρίς την υποστήριξη του εραστή σου, τότε έτσι κινήσου. Κάνε ό, τι πρέπει να κάνεις μόνη σου. Όταν επιστρέψεις, οι περιστάσεις θα μπορούσαν να διευκολύνουν πολύ, μια νέα συζήτηση ανάμεσά σας.

ζυγός

Ίσως νιώσεις πως είναι απαραίτητο ν’ ασχοληθείς έντονα μ’ ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Αλλά σκέψου αν η απομάκρυνσή σου απ’ αυτό, θα έχει καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν ο αγαπημένος σου επιθυμεί να αναλάβει πρωτοβουλία. Ίσως πιστεύεις πως πρέπει να είσαι παρούσα, όμως αυτό που θέλει και χρειάζεται ο αγαπημένος σου, είναι μια ευκαιρία να εστιάσει στο πρόβλημα, χωρίς να αποσπάται η προσοχή του

σκορπιός

Μόλις εσύ και το ταίρι σου, μπείτε σε μια συγκεκριμένη ρουτίνα, τότε θα δεις πως είσαι σε θέση ν’ αγκαλιάσεις και να εκμεταλλευτείς την ορμή που δουλεύει θετικά για τη σχέση σου. Μην θεωρείς σαν κάτι θαμπό, την ανάγκη να μοιραστείτε με το ταίρι σου τις ευθύνες ομοιόμορφα. Δουλεύοντας παράλληλα, είναι το εισιτήριό σας για την ενίσχυση της σχέσης σας.

τοξότης

Αν αισθάνεσαι την ανάγκη για προσωπικό χώρο ώστε να επαναφορτίσεις τις φυσικές και συναισθηματικές μπαταρίες σου, τότε αφιέρωσε το χρόνο που μπορείς. Η σχέση σου θα ωφεληθεί, γιατί θα προβληματιστείς για πολλές περιοχές της ζωής σου, ενώ αισθάνεσαι ικανοποιημένη και ασφαλής. Για να είσαι όσο καλύτερη μπορείς για τον αγαπημένο σου, χρειάζεσαι αναζωογόνηση. zodia-love-erotas-zevgari2-1200x803

αιγόκερως

Έχεις την κοσμική υποστήριξη για να ξεκαθαρίσεις ακόμα και τα πιο περίπλοκα ρομαντικά θέματα στη σχέση σου. Αυτό μπορεί επίσης να βοηθήσει στη δημιουργία μιας σύνδεσης που θα έχει τη δυνατότητα να γίνει κάτι βαθύτερο. Φαίνεται πως θέλεις να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, δοκιμάζοντας τα νερά κατά κάποιο τρόπο. Στην πραγματικότητα, τα συναισθήματα είναι βαθιά, ανάμεσά σας. Η σαφήνεια που εμφανίζεται, θα αποκαλύψει κάτι πολύ ευχάριστο σύντομα.

υδροχόος

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, απαιτείται από σένα, ένα βαθύτερο επίπεδο δέσμευσης. Όμως δεν χρειάζεται να απαντήσεις ή να αντιδράσεις αμέσως, εκτός αν βεβαιωθείς πως είσαι ικανοποιημένη με την εμβάθυνση της μεταξύ σας σύνδεσης. Όσο περισσότερο δέχεσαι να συνεργαστείς, τόσο πιο εύκολο θα είναι να εξελιχθεί κάτι όμορφο ανάμεσα σε σένα και το άτομο που σ’ ενδιαφέρει.

ιχθύες

Η σοφή σου διαίσθηση μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις, πως οι διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, μπορεί να είναι ευκαιρίες κι όχι εμπόδια. Αν δεν έχετε τις ίδιες απόψεις για ένα θέμα, τότε εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με ανοιχτό μυαλό. Αντί να εστιάσετε σε αυτό που δεν έχετε κοινό, επικεντρωθείτε στην προσφορά μιας ευκαιρίας για να δημιουργήσετε ή να ενισχύσετε τη σχέση σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments