Αθλητισμός

Δημήτρης Ιτούδης Σλοβενία: Η εθνική ομάδα μπάσκετ της χώρας του έκανε πρόταση

Δημήτρης Ιτούδης Σλοβενία: Η εθνική ομάδα μπάσκετ της χώρας του έκανε πρόταση
Δημήτρης Ιτούδης Σλοβενία: Σύμφωνα με πληροφορίες, η σλοβενική ομοσπονδία μπάσκετ κατέθεσε επίσημη πρόταση στο Δημήτρη Ιτούδη να αναλάβει την εθνική ομάδα και το άκρως ενδιαφέρον πρότζεκτ του Λούκα Ντόνσιτς.

Δημήτρης Ιτούδης Σλοβενία: Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης, έχει στα χέρια του μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση και το σκέφτεται πολύ σοβαρά να απαντήσει θετικά. Η σλοβενική ομοσπονδία μπάσκετ, που προχωράει στην νέα εποχή της, μετά την επιτυχημένη συνεργάσια της με τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ και την κατάκτηση του Eurobasket 2017, κατέθεσε πρόταση στον Έλληνα τεχνικό, από τον οποίον ζητά να αναλάβει την εθνική της ομάδα, αλλά και να οργανώσει όλο το πρόγραμμα των εθνικών της χώρας.

Οι Σλοβένοι θέλουν να πάνε στο προολυμπιακό του Κάουνας με έναν έμπειρο προπονητή στον πάγκο της.

Για το λόγο αυτό, έχουν δώσει… λευκή επιταγή στον Έλληνα προπονητή τον οποίο θεωρούν τον πλέον κατάλληλο για τη θέση. Να υπενθυμίσουμε ότι η Σλοβενία στο Κάουνας θα βρει τις Λιθουανία, Βενεζουέλα, Νότια Κορέα, Πολωνία και Ανγκόλα με έπαθλο ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020. Ο Λούκα Ντόντσιτς των Ντάλας Μάβερικς, που πραγματοποεί μια τρομακτική σεζόν στο ΝΒΑ και έγινε All Star φέτος, έχει δηλώσει πως σκοπεύει να δώσει το «παρών» στην Λιθουανία, ενώ ο Γκόραν Ντράγκιτς των Μαϊάμι Χιτ είναι στο 50-50.

Έτσι και αλλιώς, η πρόταση αυτή της σλοβενική ομοσπονδίας δεν αφορά μόνο το προολυμπιακό τουρνουά του Κάουνας, αλλά και το συνολικό πρόγραμμα μπάσκετ σε όλη τη χώρα. Είναι μεγάλο το δέλεαρ και ο Ιτούδης εξετάζει την πρόταση πολύ σοβαρά ζυγίζοντας τις επιλογές του και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς επαφές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments