Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Επικεντρώνονται στη Γουλβς οι “Ερυθρόλευκοι”

Ολυμπιακός: Επικεντρώνονται στη Γουλβς οι “Ερυθρόλευκοι”
Ολυμπιακός: Να αφήσουν πίσω τους την αναστάτωση που έχει προκύψει τόσο εντός των τειχών της ομάδας όσο και γενικά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τον κορωνοϊό θέλουν οι Πειραιώτες και να συγκεντρωθούν πλήρως στην αυριανή κρίσιμη συνάντηση με τη Γουλβς.

Ολυμπιακός: Το μυαλό των “Ερυθρόλευκων” μετά τα όσα συνέβησαν χθες και την είδηση πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης συγκαταλέγεται στα κρούσματα του κορωνοϊού επικεντρώνεται και πάλι στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι Πειραιώτες δίνουν άυριο μια κρίσιμη μάχη ελπίζοντας σε θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Γουλβς στα πλαίσια της φάσης των “16” του Europa League.

O προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς θέλει να επιστήσει τη προσοχή στους ποδοσφαιριστές του τονίζοντας τις αρετές των “Λύκων” στην επίθεση και τη κυκλοφορία της μπάλας. Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζοντας πως η ομάδα του θα στερηθεί τον 12ο παίκτη της προσπαθεί να πάρει από τους ποδοσφαιριστές του το καλύτερο δυνατό, ξέροντας πως η αποστολή της ομάδας του μόνο εύκολη δε φαντάζει απέναντι σε μια άκρως ποιοτική ομάδα όπως αυτή της Γουλβς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει παρακολουθήσει τον αγγλικό σύλλογο και έχει καταστρώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι. Προσανατολίζεται να παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» σε σχήμα 4-3-3 με βασικούς τους: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκα, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρα και Ελ Αραμπί. Πρωταρχικός στόχος για τους Πειραιώτες είναι η διατήρηση του μηδέν στα μετόπισθεν και εν συνεχεία το καλύτερο δυνατό στην επίθεση. Ένα θετικό αποτέλεσμα στο Φάληρο δεδομένα θα ανεβάσει τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, γνωρίζοντας πάντα πως η πρόκριση θα περάσει και από την Αγγλία και την έδρα των “Λύκων”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments