Lifestyle

Keira Knightley: Τι αποκάλυψε για τις γυμνές σκηνές που έχει κάνει

Keira Knightley: Τι αποκάλυψε για τις γυμνές σκηνές που έχει κάνει
Keira Knightley: Αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να ξανακάνει γυμνές σκηνές, παρόλο που νιώθει άνετα με το σώμα της.

Keira Knightley: Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν επιθυμεί να ξανακάνει γυμνές σκηνές. “Ένιωθα πολύ άνετα με τις γυμνές σκηνές όταν ήμουν πιο νέα. Δεν έκανα ποτέ κάτι το οποίο με έκανε να νιώθω άβολα” εξήγησε. “Είμαι πολύ χαρούμενη με το σώμα μου αλλά πλέον δεν θέλω να στέκομαι γυμνή μπροστά σε όλη την ομάδα της ταινίας. Είναι μια συνειδητή επιλογή.” Η Knightley αυτή την περίοδο προωθεί τη νέα της ταινία Misbehaviour που είναι η ιστορία μιας ομάδας γυναικών που θέλουν να σαμποτάρουν το διαγωνισμό ομορφιάς Miss World 1970.

Σχετικά με την επιλογή των ηθοποιών που θα την αντικαθιστούν σ’ αυτές τις περιπτώσεις είπε πως “είναι μία ενδιαφέρουσα διαδικασία. Είναι σαν να βλέπεις μια ελαφρώς καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Έχει τέλειο σώμα οπότε μπορεί να το κάνει, σκέφτομαι και μετά πρέπει να εγκρίνω και το υλικό που έχει βγει τελικά.”

Η ηθοποιός επίσης αποκάλυψε πως φοβάται ότι μερικές πιο τολμηρές σκηνές θα μπορούσαν να καταλήξουν σε πορνογραφικά websites χωρίς την έγκρισή της. “Παλιότερα έκανες μία σκηνή σεξ και υπήρχε μόνο στην ταινία ή έστω σε κάποιο περιοδικό ή εφημερίδα. Πλέον δεν μπορείς να το ελέγχεις και ένα πορνογραφικό site είναι τελείως διαφορετικό”. Τέλος είπε πως ενώ έχει βγάλει τα ρούχα της σε πολλές σκηνές στο παρελθόν, όπως στις ταινίες The Duchess (2008) και Domino (2005) ποτέ δεν αισθάνθηκε ότι το πήγε πολύ μακριά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments