Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [11/03/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [11/03/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [11/03/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τετάρτη (11/03/20). Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο επικοινωνιακός πλανήτης έχει επιστρέψει επιτέλους σε ορθή πορεία. Και μέσα από τα εδάφη του αντικειμενικού Υδροχόο, θα σας δείξει ποια είναι η θέση του καθενός στη ζωή σας. Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα στον Ζυγό της αρμονίας. Όλα αφορούν την ισορροπία και την εύρεση της χρυσής τομής. Δώστε έμφαση στις συνεργασίες που χρειάζεστε για να προοδεύσετε.

Η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω. Φροντίστε να επιδείξετε υπευθυνότητα και συνέπεια στις υποχρεώσεις σας. Ποιος και τι θα είναι πιο αποδοτικό, για να βάλετε τα πάντα σε τάξη; Η Τετάρτη ίσως είναι μια δύσκολη μέρα. Θα πρέπει να ξεπεράσετε διάφορα εμπόδια, που θα χρειαστούν χρόνο για να βγουν από τη μέση. Αλλά η μέρα είναι ευνοϊκή για την ολοκλήρωση δεσμεύσεων και καθηκόντων που έχετε ήδη ξεκινήσει. Εάν νικήσετε την επιθυμία σας να ηγείστε με κάθε κόστος, η σημερινή μπορεί να είναι μια υπέροχη μέρα. Την Τετάρτη πολλοί θα χαρούν με ευχάριστα νέα οικονομικής φύσεως ή μικρά έσοδα στον προϋπολογισμό τους.

Θα χαρείτε με νέα που θα λάβετε από άτομο στο ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων. Την Τετάρτη ευνοούνται οι ερωτικές γνωριμίες και τα ραντεβού, ειδικά αυτά που θα γίνουν με τη βοήθεια φίλων ή συγγενών. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για επαγγελματικά ταξίδια. Σήμερα πολλοί μπορεί να κάνουν ένα δώρο σε μια γυναίκα ή κάποια άλλη σημαντική χειρονομία, για να δείξουν τα συναισθήματα ή το σεβασμό τους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα χαρείτε με ένα έγγραφο ή μια πρόταση που θα λάβετε. Η Τετάρτη υποδεικνύει ευχάριστα γεγονότα που σχετίζονται με την οικογένεια. Σε γενικές γραμμές, σήμερα θα περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια. Προσέξτε τα συναισθήματά σας καθώς θα είναι ο κύριος εχθρός σας σήμερα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Την Τετάρτη θα συναντήσετε κάποιες δυσκολίες ή θα βιώσετε απογοητεύσεις, στις σχέσεις με άτομα που έχετε καθημερινή επαφή. Θα λυπηθείτε ή θα απογοητευθείτε από μια απόφαση ή ενέργεια ενός μέλους της οικογένειάς σας. Να περιμένετε ενδιαφέροντα γεγονότα στο χώρο εργασίας σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε μια παλιά σας ιδέα ή σχέδιο. Η μέρα είναι ευνοϊκή για δεσμεύσεις που σχετίζονται με οικονομικά ή πρακτικά ζητήματα. Αποφύγετε να έχετε ιδιαίτερες προσδοκίες για τη δουλειά ή την επιχείρησή σας, καθώς θα υπάρξουν εξελίξεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Η Τετάρτη είναι ευνοϊκή μέρα για να διεκπεραιώσετε σημαντικά οικονομικά θέματα. Ίσως ολοκληρώσετε μια αγορά ή μια συμφωνία, από την οποία περιμένετε οικονομικό κέρδος και άλλα. Θα έχετε την ευκαιρία να ατενίσετε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία, πιθανώς λόγω ξεχωριστών εμπειριών στις οποίες προσβλέπετε. Μπορεί να λυπηθείτε ή να απογοητευτείτε από την επιπόλαιη συμπεριφορά κάποιου συγγενή, που ζει σε άλλο σπίτι ή άλλο μέρος. Την Τετάρτη αποφύγετε να εμβαθύνετε στο παρελθόν του/της συντρόφου σας και να θυμηθείτε παλιές συγκρούσεις ή δυσάρεστες εμπειρίες.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments