Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [11/03/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [11/03/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την για την Τετάρτη [11/03/20].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για την Τετάρτη [11/03/20].

Κριός

Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε λίγο περισσότερο για να τα φέρετε όλα εις πέρας σήμερα αλλά θα αξίζει τον κόπο. Η δυναμική της μέρας θα σας οδηγήσει σε μια διασκεδαστική και παραγωγική βραδιά με το ταίρι σας.

Ταύρος

Σήμερα μοιραστείτε τις σκέψεις σας με το ταίρι σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε θετική ανταπόκριση. Είναι ανοιχτό να ακούσει τις ιδέες σας – και ίσως έχει και κάποιες ενδιαφέρουσες απόψεις για να μοιραστεί μαζί σας.

Δίδυμοι

Σήμερα ξέρετε ακριβώς τι θέλετε – και σίγουρα δεν θέλετε να κάνετε αλλαγές. Αν πείτε στο ταίρι σας γιατί αισθάνεστε έτσι, θα είναι πρόθυμο να συμβιβαστεί και να κάνει τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο.

Καρκίνος

Αν είναι σημαντικό για εσάς να περάσει το δικό σας σήμερα, θα πρέπει να φανείτε αποφασιστικοί. Δεν χρειάζεται να θυμώνετε με το ταίρι σας. Απλά πείτε του ότι δεν έχετε χρόνο για σαχλαμάρες.

Λέων

Έχετε πολλά στο μυαλό σας σήμερα. Νιώθετε ότι δεν μπορείτε να βρείτε τα κατάλληλα λόγια για να εκφράσετε όσα αισθάνεστε. Μπορείτε ακόμη να συζητήσετε τα πάντα με το ταίρι σας. Θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τι πρέπει να κάνετε.

Παρθένος

Αντί να περιμένετε από τους άλλους να οργανώσουν κάτι, πάρτε τα ηνία και κάντε τα σχέδιά σας. Σκεφτείτε κάτι που θέλετε όσο τίποτα να κάνετε με το ταίρι σας – και οργανώστε το βήμα-βήμα.

Ζυγός

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε μπερδεμένοι με τις πράξεις του/της συντρόφου σας. Χρειάζεστε μια συμβουλή. Αναζητήστε τη στην οικογένεια και τους φίλους σας. Θα σας βοηθήσουν να δείτε την κατάσταση με άλλο μάτι.

Σκορπιός

Σήμερα παίρνετε ακριβώς αυτό που θέλετε, πριν καν συνειδητοποιήσετε ότι το θέλετε. Βρίσκεστε σε απόλυτη αρμονία με το ταίρι σας, που προλαβαίνει και ικανοποιεί όλες σας τις επιθυμίες.

Τοξότης

Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να κινείστε με εντελώς διαφορετικούς ρυθμούς σήμερα. Αν αισθάνεστε και οι δύο ικανοποιημένοι εκεί που είστε, δεν χρειάζεται να είστε απόλυτα εναρμονισμένοι. Κάντε ο καθένας τα πράγματα με τον δικό τον τρόπο και απολαύστε το.

Αιγόκερως

Το ταίρι σας μπορεί να αντιδράσει υπερβολικά σε κάτι που θα πείτε σήμερα. Δώστε του λίγο χρόνο για να ηρεμήσει πριν το συζητήσετε. Μπορεί το μυαλό του να είναι απασχολημένο και με άλλα πράγματα.

Υδροχόος

Τα συναισθήματά σας είναι αλλού για αλλού σήμερα. Τη μια στιγμή είστε όλο κέφια και την άλλη πέφτετε σε μελαγχολία. Το πιθανότερο είναι ότι περνάτε κάποια φάση. Καθησυχάστε το ταίρι σας και περιμένετε να περάσει.

Ιχθύες

Δεν χρειάζεστε λουλούδια και γλυκά για να δημιουργήσετε ρομαντική ατμόσφαιρα. Κάποιες φορές μπορείτε να δείξετε στο ταίρι σας πόσο το αγαπάτε με μικρές χειρονομίες. Μπορείτε να το κάνετε να χαμογελάσει, φτιάχνοντας τον καφέ του όπως του αρέσει!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments