Αθλητισμός

Κορωνοϊός Ιταλία: Θετικός στον ιό ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους

Κορωνοϊός Ιταλία: Θετικός στον ιό ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους
Κορωνοϊός Ιταλία: Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον ιταλικό σύλλογο, ο οποίος αναμένεται σήμερα να θέσει σε εξετάσεις και την υπόλοιπη ομάδα.

Κορωνοϊός Ιταλία: O ιός που στην γειτονική Ιταλία εξαπλώνεται και δρα με ραγδαίους ρυθμούς “χτύπησε” και τη Γιουβέντους. Όπως ανακοίνωσαν αργά το βράδυ της Τετάρτης οι “Μπιανκονέρι” θετικός στον κορωνοϊό είναι ο αμυντικός Ντανιέλε Ρουγκάνι, με τον 25χρονο να είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην ιταλική Σέριε Α.

Η ενημέρωση ήρθε αργά το βράδυ της Τετάρτης, με την “Μεγάλη Κυρία” να ανακοινώνει την είδηση τονίζοντας παράλληλα πως θα πράξει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για όλους εκείνους που βρέθηκαν πλησίον του τα τελευταία 24ωρα. Στο στρατόπεδο της Γιουβέντους επικρατεί αναβρασμός, μιας και ο Ρουγκάνι βρισκόταν κανονικά στην επιλογή του Μαουρίτσιο Σάρι κάτι που σημαίνει πως έχει έρθει σε επαφή με το σύνολο των συμπαικτών του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου

“Ο ποδοσφαιριστής Ντανιέλε Ρουγκάνι βρέθηκε θετικός στον Coronavirus-COVID-19 και είναι προς το παρόν ασυμπτωματικός. Ο ποδοσφαιρικός όμιλος της Γιουβέντους ενεργοποιεί σήμερα όλες τις διαδικασίες απομόνωσης που απαιτούνται από το νόμο, συμπεριλαμβανομένης της καταγραφής εκείνων που είχαν επαφές μαζί του.”

Στην γειτονική Ιταλία η κατάσταση μοιάζει να έχει φύγει εκτός ελέγχου με την κυβέρνηση να προσπαθεί με κάθε τρόπο να περιορίζει την δραματική αύξηση τόσο των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων όσο περισσότερο των θυμάτων με τους νεκρούς αυτή την ώρα να ξεπερνούν τους 650.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments