Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης – Τόμας Μπαχ: Συνάντηση με αφορμή την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Κυριάκος Μητσοτάκης – Τόμας Μπαχ: Συνάντηση με αφορμή την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας
Κυριάκος Μητσοτάκης - Τόμας Μπαχ: Ο πρωθυπουργός συνάντησε στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, με αφορμή τη σημερινή τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία.

Κυριάκος Μητσοτάκης – Τόμας Μπαχ: Ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ είχε στο Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή τη σημερινή τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία. Συγκεκριμένα ανέφερε ο πρωθυπουργός για τον πρόεδρο της Διεθνής Ολυμπιακής Επιτροπής κατά την συνάντηση τους στο Μέγαρο Μαξίμου:

«Είναι μεγάλη χαρά να σας υποδεχόμαστε, σε αυτές τις περίπλοκες συνθήκες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αύριο είναι μία ξεχωριστή μέρα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα γίνει σε ειδικές συνθήκες αλλά ελπίζουμε για το καλύτερο και ότι, τελικά, αυτή η πανδημία δεν θα επηρεάσει τους Αγώνες και φυσικά την υπέροχη διαδικασία, τη λαμπαδηδρομία που οδηγεί στους Αγώνες».

Τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο Τόμας Μπαχ  τόνισαν τη συμβολική σημασία και το παγκόσμιο μήνυμα της αφής της φλόγας στη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, την Αρχαία Ολυμπία

Παράλληλα αναφερόμενος στην αυριανή τελετή της 12ης Μαρτίου στην Αρχαία Ολυμπία ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε και τα εξής: «Θα είναι μία σπουδαία στιγμή και μία υπέροχη τελετή, όπως πάντα, σε ένα πολύ ξεχωριστό και πανέμορφο μέρος. Και, πιστεύω, μία απαραίτητη αχτίδα αισιοδοξίας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments