Αθλητισμός

Κωνσταντίνος Τσιμίκας Ολυμπιακός: Επιμένει η Νάπολι για τον αμυντικό των Πειραιωτών

Κωνσταντίνος Τσιμίκας Ολυμπιακός: Επιμένει η Νάπολι για τον αμυντικό των Πειραιωτών
Κωνσταντίνος Τσιμίκας Ολυμπιακός: Οι "Παρτενοπέι" δείχνουν να μην το βάζουν κάτω, καθώς μετά τα σενάρια που τους ήθελαν να συζητούν τον χειμώνα την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού φαίνεται πως το θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο.

Κωνσταντίνος Τσιμίκας Ολυμπιακός: Σε νέες διερευνητικές επαφές μπαίνει η Νάπολι αναφορικά με τη περίπτωση του 23χρονου αμυντικού των “Ερυθρόλευκων”. Ο Τσιμίκας συνεχίζει να βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, όντας ένα από τα σταθερά εργαλεία του Πέδρο Μαρτίνς στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Η αγωνιστική του εικόνα όπως είναι φυσιολογικό δεν περνά απαρατήρητη, αντιθέτως πολλοί σύλλογοι από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του προσβλέποντας σε κρούση το καλοκαίρι για την απόκτηση των δικαιωμάτων του από τους Πειραιώτες. Μία από τις ομάδες που εδώ και μήνες έχει δείξει πως ενδιαφέρεται έντονα για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή είναι η Νάπολι, με τους Ιταλούς μάλιστα τον περασμένο Ιανουάριο να φθάνουν αρκετά κοντά στο να χτυπήσουν και επίσημα τη πόρτα του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρει η Tuttosport, η ομάδα από τον ιταλικό Νότο επανέρχεται βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις τόσο του παίκτη όσο και του Ολυμπιακού προκειμένου να κινηθεί στην σωστή κατεύθυνση το προσεχές καλοκαίρι. Ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας αυτή τη στιγμή είναι ίσως το νούμερο ένα περιουσιακό στοιχείο των “Ερυθρόλευκων”, με τη διοίκηση να γνωρίζει πως το καλοκαίρι που έρχεται αναμένεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις. Σίγουρα οι Πειραιώτες σε περίπτωση που προβούν στην παραχώρηση του παίκτη θα ζητήσουν ένα ποσό που θα υπερβαίνει τα 20 εκατομμύρια ευρώ, νούμερο που δεν θα στεκόταν εμπόδιο στις ορέξεις της Νάπολι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments