Ελλάδα

Κορωνοϊος Υπουργείο Υγείας: «Μένουμε σπίτι» – Η νέα καμπάνια στα social media

Κορωνοϊος Υπουργείο Υγείας: «Μένουμε σπίτι» – Η νέα καμπάνια στα social media
Κορωνοϊος Υπουργείο Υγείας: Μια νέα καμπάνια ξεκίνησε στα Social Media προκειμένου να μείνει ο κόσμος στο σπίτι και να βοηθήσει στο να μην εξαπλωθεί ο ιός.

Κορωνοϊος υπουργείο Υγείας: Τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση πήρε τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του ιού. Αρχικά ακυρώθηκαν όλες οι μαζικές δραστηριότητες όπως συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις. Τα σχολεία έκλεισαν και αρκετές επιχειρήσεις έχουν ενημερώσει τους εργαζόμενους να ασκούν τα καθήκοντά τους από το σπίτι.

Η γενικότερη οδηγία που υπάρχει είναι να μένει ο κόσμος στο σπίτι και να περιορίσει τις μετακινήσεις του. Για την ακρίβεια καλό θα ήταν να βγαίνει από το σπίτι μόνο αν είναι μεγάλη ανάγκη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος την Τετάρτη στον ελληνικό λαό, ζήτησε κατανόηση και τήρηση των μέτρων από τους πολίτες. «Ο στόχος μας είναι απλός: Τα τυχόν σοβαρά κρούσματα να απλωθούν σε βάθος χρόνου, ώστε οι ασθενείς να είναι σε θέση να λάβουν τη φροντίδα που αξίζουν και δικαιούνται από τα νοσοκομεία μας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και ο Βασίλης Κικίλιας. Ο υπουργός Υγείας ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και παρότρυνε τους πολίτες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. «Μένουμε Σπίτι. Το πιο αποτελεσματικό μέτρο περιορισμού της επιδημίας, με την εμφάνιση συμπτωμάτων ίωσης, εάν δεν ανήκουμε σε ευπαθή ομάδα. Δίνουμε προτεραιότητα για την εξέταση στα νοσοκομεία στους συμπολίτες μας με χρόνια νοσήματα & σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. #μένουμε_σπίτι» έγραψε στο tweet του ο υπουργός Υγείας.

Δείτε το

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments