Ελλάδα

Πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ σε αισθησιακή ταινία του Σειρηνάκη

Πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ σε αισθησιακή ταινία του Σειρηνάκη
Ο σκηνοθέτης και παραγωγός αισθησιακών ταινιών, Δημήτρης Σειρηνάκης έκανε και πάλι ντόρο προσθέτοντας στο δυναμικό των ηθοποιών του έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα στο παρελθόν είχε περάσει και από την ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης “ξαναχτυπά”. Ο παραγωγός και σκηνοθέτης ταινιών ερωτικού περιεχομένου στην Ελλάδα επιστρέφει εμπλουτίζοντας όπως θα δείτε το “ρόστερ” του με νέες ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του patragoal.gr, στο δυναμικό του Δημήτρη Σειρηνάκη και της “Sirina” προστίθεται ο ποδοσφαιριστής, Νίκος Μυλωνόπουλος, ο οποίος αυτή την εποχή αγωνίζεται στις τοπικές κατηγορίες με τη φανέλα του Ηρακλή Πατρών.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής που πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία του Δημήτρη Σειρηνάκη έχει παρελθόν και στην ΑΕΚ, καθώς αγωνίστηκε από τη θέση του τερματοφύλακα στην ομάδα Κ-19 της “Ένωσης”. Σήμερα εκτός από την ενασχόληση του στον σύλλογο της Πάτρας δραστηριοποιείται και στον χώρο των ερωτικών ταινιών, με τον Δημήτρη Σειρηνάκη να τον ενσωματώνει στο δυναμικό του δίνοντάς του πρωταγωνιστικό ρόλο στην νέα του ταινία, η οποία φέρει τον τίτλο “Ο μάγος της Καλαμάτας”.

Μάλιστα η γνωστή εταιρία παραγωγής αισθησιακών ταινιών έχει ήδη δημοσιεύσει φωτογραφικό υλικό και βίντεο, στο οποίο φαίνεται καθαρά ο Νίκος Μυλωνόπουλος. Ήδη στην Πάτρα έχει ξεσπάσει σάλος με τη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή στο νέο εγχείρημα της Sirina κάτι που ομολογουμένως θα περίμενε και ο ίδιος πως θα συμβεί. Δεν είναι πρώτη φορά που ο Δημήτρης Σειρηνάκης χρησιμοποιεί γνωστά πρόσωπα στις ταινίες του, αντιθέτως σε κάθε του εγχείρημα προσπαθεί να εντάσσει τουλάχιστον ένα δημοφιλές πρόσωπο προκειμένου να δημιουργήσει και τον ανάλογο κρότο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments