Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [13/03/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [13/03/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [13/03/20]

Αστρολόγος: Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας βρίσκεται στον Ταύρο. Από εκεί στρέφει την προσοχή σας στις οικονομικές σας ανάγκες. Ο Ταύρος φροντίζει όσα διαθέτετε, ενώ εστιάζει και σε ό,τι πρέπει να γίνει για να τα βελτιώσετε! Η Αφροδίτη μπήκε στα εδάφη του γήινου ζωδίου πριν μία εβδομάδα και συγκατοικεί με τον Ουρανό. Η συγκυρία είναι ευνοϊκή για να σας κρατά σε εγρήγορση. Είστε σε ετοιμότητα για να ασχοληθείτε μόνο με όσα ηρεμούν το πνεύμα και την ψυχή σας!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό. Και αυτή η θέση της ευνοεί τις επενδύσεις σας αλλά και όλες τις σχέσεις σας. Όλες οι όψεις που θα σχηματίσει σήμερα το φεγγάρι είναι αίσιες. Η στιγμή είναι καλή για να φροντίσετε τα εργασιακά σας θέματα. Να είστε διακριτικοί, εστιασμένοι και να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Την Παρασκευή θα εναλλάσσονται οι καλές και οι κακές στιγμές στην καθημερινότητα. Αρκετά από τα γεγονότα που θα προκύψουν, θα σχετίζονται με άνδρες της οικογένειάς σας, με συγγενείς, φίλους ή συναδέλφους σας. Οι άνδρες άνω των 35 ετών θα βιώσουν μια δοκιμασία στην ερωτική τους σχέση εξαιτίας ασήμαντων λόγων ή βιαστικών κατηγοριών.

Η υγεία ενός ατόμου στην οικογένειά σας – στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου ή με τέτοιο ωροσκόπο – θα απαιτήσει προσοχή. Οι προσδοκίες σας για την οικογένεια ή τον γάμο σας, θα επηρεαστούν από προσπάθειες χειραγώγησης ή ίντριγκες κάποιου ατόμου. Υπάρχουν σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, αλλαγές που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας και θα επηρεάσουν το μέλλον σας… Αλλά καλό θα ήταν σήμερα να μην βιαστείτε για τίποτα.

zodia3-1200x900

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα κάποιο γεγονός ή νέα για ένα άτομο που γνωρίζετε, θα αλλάξουν τα σχέδιά σας για τις επόμενες ημέρες. Η Παρασκευή θα είναι μια καλή μέρα για την εξέλιξη των οικογενειακών σας υποθέσεων. Αποφύγετε να δώσετε σημαντικές υποσχέσεις ή να κάνετε κοινές ενέργειες με κάποιον που δεν γνωρίζετε καλά.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Την Παρασκευή θα χαρείτε με νέα που θα αφορούν χρήματα ή κάποιο κέρδος υλικής φύσεως. Θα χαρείτε με κάποια επιτυχία ή με άλλη ευνοϊκή κατάσταση για εσάς. Η μέρα ενδείκνυται για συζητήσεις ή συναντήσεις με μορφωμένους ανθρώπους. 1511881637372_zodia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα έχετε μερικές ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Η μέρα είναι ευνοϊκή για την εξέλιξη οικονομικών υποθέσεων, που έχετε ήδη ξεκινήσει και αφορούν την οικογένειά σας. Πολλοί θα χαρούν με εισροή χρημάτων στον λογαριασμό τους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Παρασκευή μπορεί να προκύψουν αλλαγές στα σχέδια ή τις δεσμεύσεις σας, με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Ίσως προκύψει κάποια συγκέντρωση ή συνάντηση, για την οποία απαιτείται ειδική προετοιμασία. Σήμερα θα προσελκύσει την προσοχή σας μια γυναίκα που αντιμετωπίζει μια αγχωτική κατάσταση, λόγω κάποιου απροσδόκητου γεγονότος στην προσωπική της ζωή. Σήμερα θα κάνετε ένα σημαντικό βήμα, για την υλοποίηση κάτι σημαντικού για σας. Παρά ταύτα, δεν πρέπει να αγνοήσετε τις συμβουλές ανθρώπων με παρόμοιες εμπειρίες ζωής.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments