Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τo Σάββατο [14/03/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τo Σάββατο [14/03/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [14/03/20].

Αστρολόγος: Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας διαμένει στον συντηρητικό Αιγόκερω για πάνω από δύο χρόνια. Έχει ήδη ανοίξει έναν κύκλο με τον Πλούτωνα, που θα διασφαλίσει ότι η πορεία σας στο εξής θα είναι ουσιαστική και ειλικρινής! Ο Κρόνος θα κάνει μια μικρή εξόρμηση από τα εδάφη του Αιγόκερω. Από τις 21 Μαρτίου μέχρι την 1η Ιουλίου θα περάσει στον Υδροχόο, για να επιθεωρήσει το περιβάλλον… Μετά θα επιστρέψει στον Αιγόκερω ως το τέλος του έτους, για να ολοκληρώσει όσα θα σας χαρίσουν ασφάλεια!

Η Σελήνη αρχίζει τη μέρα στον Σκορπιό αλλά και σε κενό πορείας. Σύντομα θα βγει από αυτό και θα περάσει στον Τοξότη, δίνοντας στη μέρα μια πολυάσχολη χροιά. Το λιγότερο που θα νιώθετε, είναι ότι έχετε την ελευθερία να κινηθείτε προς όπου και με όποιους θέλετε!

Το Σάββατο καλό θα ήταν να οργανώσετε καλά τη μέρα σας, ώστε να έχετε αρκετό χρόνο για διασκέδαση και χαλάρωση. Είναι σημαντικό να μπορέσετε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Η σωματική εργασία θα πρέπει να σας ικανοποιεί, όχι να σας επιβαρύνει. Τυχόν εκπλήξεις σήμερα, θα σχετίζονται με μια σύγκρουση με έναν άγνωστο ή με κάποιον σε δημόσιο χώρο. Οι γυναίκες θα έχουν περισσότερες δεσμεύσεις ή υποχρεώσεις στην οικογένειά τους σε σχέση με τους άνδρες.

zodia3-1200x900

Σήμερα μπορεί να προσκληθείτε σε μια συγκέντρωση για ειδική περίσταση, για την οποία θα πρέπει να αγοράσετε ένα δώρο. Θα χαρείτε με κάποια αγορά που θα κάνετε για το σπίτι σας. Σήμερα αποφύγετε τον πανικό για οποιοδήποτε οικονομικό ζήτημα, καθώς θα εξελιχθεί τις επόμενες μέρες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα μπορεί να απογοητευθείτε από τις ενέργειες των φίλων. Αποφύγετε να έρθετε σε επαφή με δυσάρεστους ανθρώπους, γιατί θα είναι δύσκολο να παραμείνετε υπομονετικοί μαζί τους. Η μέρα υποδεικνύει κάποιο γεγονός που σχετίζεται με έναν μακρινό συγγενή – και θα αποτελέσει αφορμή για τηλεφωνήματα και σχόλια.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα είστε ανυπόμονοι, κάτι που μπορεί να χαλάσει την αρμονία σε σημαντικές σχέσεις σας. Το Σάββατο θα λάβετε κάποια νέα που θα σας δώσουν ελπίδα για την εξέλιξη των σχεδίων σας. Να προσέχετε σε δημόσιους χώρους, ώστε να μην πέσετε θύματα κλοπής ή άλλης κακόβουλης ενέργειας.

1511881637372_zodia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα επικεντρωθείτε στην επίλυση των προβλημάτων στο σπίτι σας. Η μέρα είναι ευνοϊκή για όσους έχετε δική σας επιχείρηση ή εργάζεστε σε μια μικρή ομάδα. Σε συναισθηματικό επίπεδο, η μέρα θα είναι αντικρουόμενη και δυναμική, γεμάτη με διάφορες εμπειρίες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Το Σάββατο σκεφτείτε καλά πριν πάρετε μια απόφαση, που ξέρετε ότι θα σας φέρει σε αντιπαράθεση με άλλους. Αν κάνετε λάθη, θα τα επιλύσετε αν ασχοληθείτε πλήρως μαζί τους τις επόμενες έξι μέρες. Το Σάββατο είναι ευνοϊκό για ταξίδια αναψυχής ή σε μέρη ενδιαφέροντος, επισκέψεις σε φίλους ή την οικογένεια και άλλα. Πολλοί θα περιμένετε με ανυπομονησία την εξέλιξη μιας σχέσης που ξεκινάει τώρα, ή μιας σχέσης που περνάει σοβαρή κρίση.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments