Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [15/03/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [15/03/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [15/03/20].

Αστρολόγος: Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης βρίσκεται στους Ιχθύες για λίγο ακόμη. Πρέπει να αρχίσετε να οργανώνεστε, γιατί πλησιάσει η Εαρινή Ισημερία. Ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Κριού στις 19 Μαρτίου… Και η πραγματική πρώτη μέρα της Άνοιξης θα είναι στις 20 του μήνα, που αποτελεί και την ανανέωση της χρονιάς! Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης και κυβερνήτης του ζωδίου του Κριού. Αυτή την περίοδο, ο Άρης βρίσκεται στον Αιγόκερω και συγκατοικεί με τον Πλούτωνα. Οι δυο τους θα συναντηθούν στις 12 Μαρτίου, γι’ αυτό να προετοιμάζεστε!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη σήμερα. Ιδανική στιγμή για να ανοιχτείτε στις γνώσεις και τις πληροφορίες. Ο Δίας από τον Αιγόκερω πλησιάζει τον Πλούτωνα, τον οποίο θα συναντήσει στις 4 Απριλίου. Πρέπει να εστιάσετε σε όσα χρειάζεστε ή επιθυμείτε: Η ενέργεια θα γίνει αρκετά μεταμορφωτική, ώστε να λειτουργήσει προς όφελός σας! Την Κυριακή θα ξεκινήσετε να οργανώνεστε για την επόμενη εβδομάδα, ανεξάρτητα από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη χώρα. Δεν είναι η ώρα για τεμπελιά αλλά για να προγραμματίσετε τις σημαντικές εργασίες που πρέπει να ολοκληρώσετε. Η καθυστέρησή τους μπορεί να δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα. Σήμερα μπορεί να χαρείτε με κάποια νέα ή γεγονότα, που σχετίζονται στα ζώδια του Κριού, του Τοξότη ή του Λέοντα.

Πολλοί θα ευνοηθείτε από την τύχη, αν είστε στη διαδικασία μιας σημαντικής αλλαγής στη ζωή σας με θετική προοπτική για το μέλλον. Εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα στο σπίτι σας, η επίλυσή του θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο και χρήμα. Παρά τις όποιες οικονομικές ανησυχίες, ο καλός προγραμματισμός εσόδων και εξόδων με οργάνωση του προϋπολογισμού σας θα ωφελήσει πολύ. Σήμερα θα παρακολουθήσετε με ενδιαφέρον τα νέα ή γεγονότα στη ζωή ενός ατόμου στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η Κυριακή είναι καλή ημέρα για ταξίδια και επικοινωνία με ανθρώπους που ζουν σε διάφορα μέρη. Θα σας εκπλήξει με νέα ή ένα ξεχωριστό γεγονός. Την Κυριακή να αποφύγετε τις συγκρούσεις, καθώς θα αισθανθείτε προσβεβλημένοι, απογοητευμένοι ή πληγωμένοι από τις ενέργειες ανθρώπων στην καθημερινότητά σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα είστε συναισθηματικά ασταθείς με εναλλαγές διάθεσης. Μπορεί να κάνετε εσφαλμένη εκτίμηση ανθρώπων ή γεγονότων και να δημιουργήσετε κάποια σύγχυση στη ζωή σας. Την Κυριακή αποφύγετε να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια ή να δώσετε υποσχέσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα επιθυμείτε πιο ενεργό ρόλο στην κοινωνική σας ζωή. Πολλοί θα αναζητήσετε λύση σε περίπλοκες καταστάσεις ή συγκρούσεις, που έχουν προκαλέσει δυσάρεστα γεγονότα την περασμένη εβδομάδα. Σήμερα θα θέλετε να κάνετε περισσότερα για την οικογένειά σας – και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα βρείτε υποστήριξη και κατανόηση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Κυριακή προσπαθήστε να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερη δουλειά στο σπίτι σας, στο σπίτι των γονιών ή το εξοχικό σας. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για οικογενειακές συγκεντρώσεις. Θα εκπλαγείτε διάφορα γεγονότα που στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι ευχάριστα – και πιθανότατα θα σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή. Μια σημαντική προειδοποίηση σήμερα, είναι να μην απορρίψετε καμία πληροφορία πριν την ελέγξετε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments