Αθλητισμός

Γιώργος Βόβορας: “Παίζει” δυνατά για τον Παναθηναϊκό

Γιώργος Βόβορας: “Παίζει” δυνατά για τον Παναθηναϊκό
Γιώργος Βόβορας: Ο Ρικ Πιτίνο έφυγε και η θέση του προπονητή στον Παναθηναϊκό παραμένει κενή.

Γιώργος Βόβορας: Ο Ρικ Πιτίνο έφυγε για τις ΗΠΑ λόγω του κορωνοϊού για να είναι με την οικογένεια του. Ωστόσο μετά από λίγες μέρες και μετά από έντονες φήμες ότι ο Πιτίνο θα υπογράψει σε κολέγιο του NCAA, ήρθε η επισημοποίηση, αφού ο πρώην πλέον προπονητής του Παναθηναϊκού υπέγραψε με το κολέγιο Iona και από του χρόνου θα εργάζεται εκεί.

Το ζήτημα είναι τι θα συμβεί με τη φετινή χρονιά.

Αν υπάρξει ενδεχόμενο να ολοκληρωθούν κάποια στιγμή οι αθλητικές διοργανώσεις στη χώρα μας αλλά και στην Ευρώπη, αυτό θα σημαίνει ότι ο Ρικ Πιτίνο θα πρέπει να επιστρέψει για τηρήσει τις υποχρεώσεις του ως προπονητής του Παναθηναϊκού για τη φετινή χρονιά. Ωστόσο, το γυαλί έχει σπάσει και μάλλον ούτε οι ίσιοι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επιθυμούν την επιστροφή του Πιτίνο.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που ο Πιτίνο δεν επιστρέψει, το όνομα που “παίζει” πιο δυνατά από όλα για την ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς στον πάγκο του Παναθηναϊκού, είναι αυτό του Γιώργου Βόβορα. Ο Έλληνας προπονητής το έχει ξανακάνει με επιτυχία στο μεσοδιάστημα της αποχώρησης του Αργύρη Πεδουλάκη και της έλευσης Ρικ Πιτίνο και κατά 99% θα κληθεί να το κάνει ξανά. Δεν αποκλείεται κιόλας αν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές να πάρει την ευκαιρία από τον Παναθηναϊκό ώστε να είναι ο προπονητής της ομάδας για την νέα χρονιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments