Διεθνή

Τουρκία κορωνοϊός: 18 τα κρούσματα – Κλείνουν σχολεία πανεπιστήμια μπαρ νυχτερινά κέντρα

Τουρκία κορωνοϊός: 18 τα κρούσματα – Κλείνουν σχολεία πανεπιστήμια μπαρ νυχτερινά κέντρα
Τουρκία κορωνοϊός: Τα δύο από τα νέα κρούσματα συνδέονται με το πρώτο, επτά είναι ταξιδιώτες από την Ευρώπη και τρεις από τις ΗΠΑ. Εντείνει τα μέτρα η τουρκική κυβέρνηση.

Τουρκία κορωνοϊός: Όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κότζα οι αρχές της χώρας κατέγραψαν χθες Κυριακή 15 Μαρτίου 12 νέα κρούσματα του φονικού ιού γεγονός που αύξησε το σύνολο των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί σε 18. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αύξηση που έχει καταγραφεί μέσα σε ένα 24ωρο αφότου επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα στην τουρκική επικράτεια, την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον Κότζα, τα δύο από τα νέα κρούσματα συνδέονται με το πρώτο, επτά είναι ταξιδιώτες που έφθασαν στην τουρκική επικράτεια από την Ευρώπη και τρεις ταξιδιώτες από τις ΗΠΑ

Η κυβέρνηση της Τουρκίας εντείνει τα μέτρα για να εμποδίσει τη διασπορά του ιού, κλείνοντας σχολεία και πανεπιστήμια, διατάσσοντας οι αθλητικές συναντήσεις να γίνονται χωρίς θεατές και αναστέλλοντας τις πτήσεις προς και από πολλές χώρες.

Χιλιάδες μουσουλμάνοι που επέστρεψαν στην Τουρκία από ένα προσκύνημα στη Σαουδική Αραβία τέθηκαν σε καραντίνα χθες Κυριακή. Το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι τα μπαρ και τα νυχτερινά κέντρα θα κλείσουν από σήμερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments