Video

«Δεν μένω σπίτι, έχει άλλο κορωνοϊό εκεί, τη γυναίκα μου»

«Δεν μένω σπίτι, έχει άλλο κορωνοϊό εκεί, τη γυναίκα μου»
"Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα" για τον έναν ηλικιωμένο από την Καλαμάτα που προτιμά να μείνει εκτός σπιτιού και να κινδυνέψει η υγεία του παρά να εγκατασταθεί μόνιμα στο σπίτι του.

Εκ διαμέτρου αντίθετος με τα έκτακτα μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση τάσσεται ένας ηλικιωμένος στην Καλαμάτα, ο οποίος δεν αποδέχεται το “Μένουμε Σπίτι” για τους δικούς του λόγους. Ο κορωνοϊός συνεχίζει αδιάκοπα την επέλαση του σε όλη τη χώρα, ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί που αψηφούν τον κίνδυνο και συνεχίζουν να πραγματοποιούν τη καθημερινότητά τους όπως έκαναν και πριν το φαινόμενο.

Αυτό συμβαίνει και στη ζωή ενός ηλικιωμένου άνδρα από την Καλαμάτα, ο οποίος μέσα από τον τηλεοπτικό φακό τόνισε πως προτιμά να βρίσκεται εκτός σπιτιού παρά εντός αυτού. Ο λόγος; Η γυναίκα του την οποία στις δηλώσεις του παρομοίασε με τον φονικό ιό. Όπως τόνισε στην κάμερα η ιδέα να βρίσκεται μόνιμα στο σπίτι τον τρομάζει πολύ περισσότερο από αυτή του να βρεθεί στις πλατείες και τα καφενεία της πόλης.

Το βίντεο κάνει τον γύρω του διαδικτύου καθώς ακροβατεί μεταξύ σοβαρότητας και αστείου, μιας και η κατάσταση είναι αρκετά σοβαρή ειδικά για τους ηλικιωμένους.

Πάντως για το καλό του θα ήταν προτιμότερο αυτό το βίντεο να μην φθάσει ποτέ στα αυτιά της γυναίκας του

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments