Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Δευτέρα [16/03/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Δευτέρα [16/03/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Δευτέρα [16/03/20].

Αστρολόγος: Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Βρίσκεται στον Τοξότη, όπου σχηματίζει το Τελευταίο της Τέταρτο. Η Νέα Σελήνη αναμένεται να αναδυθεί στον Κριό στις 24 Μαρτίου. Θα είναι η πρώτη Νέα Σελήνη του νέου αστρολογικού έτους! Το μεσημέρι η Σελήνη θα αφήσει τον Τοξότη και θα περάσει στον Αιγόκερω. Εστιάστε τη δράση σας σε όσα χρειάζονται προσοχή. Ο εποικοδομητικός Αιγόκερος απαιτεί διεκπεραιώσεις, γι’ αυτό ολοκληρώστε τη λίστα των υποχρεώσεών σας! Ο Ερμής περνά σήμερα και πάλι στους Ιχθύες. Η λογική σας σκέψη θα γίνει πιο διαισθητική χάρη σε αυτή την μετάβαση. Ο Ερμής θα παραμείνει στους Ιχθύες μέχρι τις 11 Απριλίου.

Τη Δευτέρα θα είστε πολύ δραστήριοι και πρόθυμοι να γεμίσετε τη μέρα σας με παραγωγικές ενέργειες. Θα προγραμματίσετε τις δεσμεύσεις και τα καθήκοντά σας, ανάλογα με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα σας. Σήμερα μπορεί να θέλετε να προσκαλέσετε κάποιους στο σπίτι σας, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε αν πρέπει. Οι κοινωνικές σας επαφές θα γίνονται κυρίως μέσω διαδικτύου και άλλων ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας.

Τη Δευτέρα μπορεί να χαρείτε με νέα ή συζήτηση, για ένα άτομο στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη. Όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με παιδιά ή άτομα νεαρής ηλικίας, θα λάβουν χρήσιμες συμβουλές ή μια ιδέα για την επίλυσή τους. Σήμερα οι άντρες θα αξιοποιήσουν ορθολογικά τον ελεύθερο χρόνο τους, με επισκευές στο σπίτι και προγραμματισμό των μελλοντικών τους εξόδων για το σπίτι τους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Τη Δευτέρα θα μπορέσετε να προγραμματίσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις. Σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγετε τυχόν εκδηλώσεις εξαπάτησης – και να έχετε το νου σας σε άτομα που τους αρέσει να χειραγωγούν τους άλλους. Τυχόν καλά νέα ή γεγονότα στην προσωπική σας ζωή, θα αφορούν κάποιον συγγενή σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Η σημερινή θα είναι μια σημαντική ημέρα για τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Όσοι έχουν δική τους επιχείρηση, να περιμένουν καλά αποτελέσματα. Θα χρειαστεί να πάρετε μια απόφαση σχετικά με μια συζήτηση ή συνάντηση επαγγελματικού (επιχειρηματικού) χαρακτήρα. Η μέρα υποδεικνύει ενδιαφέρουσες εμπειρίες, που θα καθορίσουν την εξέλιξη της ζωής σας τις επόμενες εβδομάδες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Αν και όλα δεν θα λειτουργήσουν όπως τα έχετε προγραμματίσει, η μέρα θα είναι επιτυχημένη και παραγωγική για σας. Θα έχετε την εύνοια της τύχης σε μια σημαντική στιγμή ή κατάσταση. Να περιμένετε μια έκπληξη στο σπίτι σας, που θα αφορά ένα γεγονός που έχει συμβεί τις τελευταίες ημέρες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Τη Δευτέρα θα έχετε την ευκαιρία να επιλύσετε προβλήματα ή παρεξηγήσεις, ακόμη και να επωφεληθείτε από μια κατάσταση που έχετε ήδη βιώσει. Σήμερα να περιμένετε ένα τηλεφώνημα ή μια υποχρέωση με ένα άτομο που ζει σε άλλο μέρος. Αν έχετε προγραμματίσει κάποιο ραντεβού ή συνάντηση, το πιθανότερο είναι ότι θα αναβληθεί. Σήμερα θα σας είναι δύσκολο να πάρετε μια απόφαση ή να απαντήσετε σε μια πρόταση από τον/τη σύντροφό σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments