Αθλητισμός

Κορωνοϊός Euro 2020: Αναβάλλεται για το 2021 το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Κορωνοϊός Euro 2020: Αναβάλλεται για το 2021 το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
Κορωνοϊός Euro 2020: Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Νορβηγίας αποκάλυψε ότι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2020 θα πραγματοποιηθεί ένα χρόνο αργότερα.

Κορωνοϊός Euro 2020: Το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί άμεσα από την εξάπλωση του ιού. Τα εθνικά πρωταθλήματα έχουν σταματήσει και υπάρχει έντονος προβληματισμό για το πότε θα ξεκινήσουν ξανά. Αυτό δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα καθώς το καλοκαίρι του 2020 ήταν προγραμματισμένο το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Το τελευταίο διάστημα το ενδεχόμενο αναβολής του Euro είχε αρχίσει να συζητιέται όλο και περισσότερο. Τελικά όπως φαίνεται η UEFA πήρε την απόφαση να αναβάλει το Euro για το καλοκαίρι του 2021. Αξίζει να σημειωθεί ότι το φετινό Euro ήταν προγραμματισμένο να γίνει σε πολλές χώρες σε αντίθεση με ότι ξέραμε στο παρελθόν.

Τη συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε η Νορβηγική ομοσπονδία ποδοσφαίρου από τον λογαριασμό της στο Twitter, προσθέτοντας μάλιστα πως θα διεξαχθεί από τις 11 Ιουνίου μέχρι της 11 Ιουλίου τον επόμενο χρόνο.  Η εξέλιξη αυτή προσφέρει χρόνο στις εγχώριες διοργανώσεις αλλά και τις διασυλλογικές (Champions League και Europa League) να ολοκληρωθούν, εφόσον η κατάσταση με την πανδημία τεθεί υπό έλεγχο. Πάντως η UEFA έχει ζητήσει να ολοκληρωθεί η σεζόν μέχρι το τέλος Ιουνίου και όχι αργότερα, καθώς τότε θα τεθεί σε κίνδυνο η επόμενη σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments