Ελλάδα

Θεσσαλονίκη κορωνοϊός: Νέες συνθήκες στο νοσοκομείο Παπανικολάου – Ανακοινώθηκαν έκτακτα μέτρα

Θεσσαλονίκη κορωνοϊός: Νέες συνθήκες στο νοσοκομείο Παπανικολάου – Ανακοινώθηκαν έκτακτα μέτρα
Θεσσαλονίκη κορωνοϊός: Στους κανόνες που επιβάλλει η επέλαση του ιού κινείται το νοσοκομείο Παπανικολάου, λαμβάνοντας νέα έκτακτα μέτρα, τα οποία έχουν τεθεί από χθες σε πλήρη εφαρμογή.

Θεσσαλονίκη κορωνοϊός: Στην αναστολή όλων των τακτικών ξωτερικών ιατρείων και των απογευματινών ιατρείων καθώς και τα ραντεβού σε όλα τα εργαστήρια προχώρησε από χθες το νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. Η διοίκηση πήρε έκτακτα μέτρα με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου, το οποίο φιλοξενεί κρούσματα θετικά στον κορωνοϊό.

Επίσης αναστέλλονται όλα τα τακτικά προγραμματισμένα χειρουργεία και πραγματοποιούνται μόνο τα επείγοντα. Οι ασθενείς θα προσέρχονται στο Νοσοκομείο κατά την ημέρα της γενικής εφημερίας μόνο για επείγοντα περιστατικά. Το επισκεπτήριο δεν επιτρέπεται παρά μόνο σε περίπτωση επιτακτικής ανάγκης και με την άδεια του διευθυντή της κλινικής. Οι ασθενείς με χρόνια νοσήματα που είναι υπό τακτική παρακολούθηση μπορούν να προσέλθουν στο Νοσοκομείο Παπανικολάου μόνο σε περίπτωση απόλυτης ανάγκης και κατόπιν συνεννόησης με τον γιατρό τους.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου Παπανικολάου απευθύνει έκκληση σε όλους τους πολίτες να τηρούν τις οδηγίες και να συνεργαστούν για να βοηθήσουν το ήδη επιβαρυμένο σύστημα υγείας. Επίσης υπενθυμίζει ότι η Αιμοδοσία του Νοσοκομείου λειτουργεί σε χώρο που παραχωρήθηκε από το Δήμο Ευόσμου -Κορδελιού στο Α΄ΚΑΠΗ Ευόσμου (Αγίου Αθανασίου και Κολοκοτρώνη, γωνία) τονίζοντας ότι στα κινητά συνεργεία αιμοδοσιών λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα αποφυγής της διασποράς του νέου κορωνοϊού και προστασίας της υγείας των αιμοδοτών.(Οι ώρες αιμοληψιών 8:30-14:00 Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή 12:00-19:00 Τρίτη και Πέμπτη).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments