Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [17/03/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [17/03/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [17/03/20].

Αστρολόγος: Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ως γνωστόν, ο πολεμιστής πλανήτης είναι πάντα πολυάσχολος και εστιασμένος στις προθέσεις του. Αυτή την περίοδο διαμένει στον Αιγόκερω. Ο Άρης αναμένεται να συναντήσει στις 23 Μαρτίου τον Πλούτωνα, που βρίσκεται επίσης στον Αιγόκερω. Μαζί θα περάσουν στην Άνοιξη, κάτι που εσείς θα αρχίσετε να νιώθετε από τώρα: Αξιοποιήστε την εστίαση και την αποφασιστικότητά τους!

Στον Αιγόκερω βρίσκεται σήμερα και η Σελήνη. Η συγκυρία σας κάνει πιο υπεύθυνους και παραδοσιακούς, έτοιμους να διαχειριστείτε τις υποχρεώσεις σας. Αυτή η θέση της Σελήνης θεωρείται ευνοϊκή, για να πετύχετε πράγματα που θα σας χαρίσουν ικανοποίηση!

Την Τρίτη οι ενέργειές σας θα καθορίζονται από το αίσθημα ευθύνης, τη στάση σας απέναντι στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης που επικρατεί στη χώρα. Πολλοί θα αναζητήσετε σταθερότητα στο σπίτι ή σε κοινωφελείς δράσεις. Σήμερα προσπαθήστε να μην ανησυχείτε χωρίς λόγο και μην αφήσετε το μυαλό σας να πέσει σε λήθαργο. Αποφύγετε να εκδηλώσετε αυταρχική συμπεριφορά στο σπίτι. Σήμερα θα δοκιμαστούν οι συζυγικές και οι οικογενειακές σχέσεις: Είναι πολύ ευαίσθητες και μπορούν να λυγίσουν λόγω της αγχωτικής κατάστασης που επικρατεί. Πιστεύετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή;

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Την Τρίτη θα αφιερώσετε χρόνο σε συγγενείς και σε καθήκοντα που σχετίζονται με αυτούς. Σήμερα θα έχετε περισσότερα έξοδα παρά έσοδα στον προϋπολογισμό σας. Να είστε προσεκτικοί με τα χρήματά σας. Τυχόν ανησυχίες θα αφορούν την έγκαιρη εκπλήρωση σημαντικών δεσμεύσεών σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα αναζητήσετε λύσεις σε προβλήματα που έχουν ήδη προκύψει. Ακόμη και αν δεν σας επηρεάζουν άμεσα, θα έχουν αντίκτυπο στην προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή. Σήμερα θα έχετε μια παράξενη εμπειρία ή θα δείτε ένα περίεργο όνειρο, που σχετίζεται με κάποιον που έχει αποβιώσει. zodia-1-1200x800

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα ταραχτείτε από απροσδόκητα νέα ή γεγονότα. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις συναισθηματικές αντιδράσεις. Σήμερα μπορεί να συμμετάσχετε με κάποιον τρόπο σε ένα κοινωνικό γεγονός: Γενέθλια, ονομαστική εορτή, επέτειο ή κάτι άλλο.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Τρίτη η προσοχή σας θα επικεντρωθεί σε ένα σοβαρό πρόβλημα ή κατάσταση, ενός ατόμου που γνωρίζετε. Αυτό το άτομο μπορεί να ζει σε άλλη πόλη ή χώρα. Εξαιτίας αυτού, ίσως χρειαστεί μια πιο δυναμική επικοινωνία μεταξύ σας. Σε γενικές γραμμές, οι εκπλήξεις σήμερα θα προέλθουν από φίλους ή γνωστούς σας από διάφορα μέρη. Μπορεί να δοκιμαστεί και η ερωτική σας σχέση από εσάς τους ίδιους… Ίσως είστε αγχωμένοι, ξεροκέφαλοι ή παρεξηγείστε με το παραμικρό.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments