Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Τρίτη [17/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Τρίτη [17/03/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Τρίτη [17/03/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Τρίτη [17/03/20].

κριός

Ο έρωτας θα έχει μια επιτακτική αίσθηση, αλλά θα αναγνωρίσεις και μια αύξηση στο πάθος σου. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, είναι καιρός να αναλάβεις το ρίσκο. Κανονικά, η αγάπη απαιτεί υπομονή και συγκράτηση. Τώρα όμως, θα είναι εξαίρεση. Η καθοδήγηση από το έμφυτο πάθος σου, θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα από το να το παίζεις «εκ του ασφαλούς».

ταύρος

Μια αλλαγή στις ανάγκες ή τις επιθυμίες σου, μπορεί να φαίνεται αρχικά μπερδεμένη. Δεν μπορεί να σε βοηθήσει το γεγονός, ότι αυτό που είχε σημασία στο παρελθόν, δεν μπορεί πλέον να σε καλύψει στα ερωτικά σου. Τώρα σου προσφέρονται, μια σειρά από ανεξερεύνητες και παθιασμένες δυνατότητες. Απελευθερώσου από ξεπερασμένες ρομαντικές συμπεριφορές για να τους δώσεις περιθώρια να μπουν στον κόσμο σου.

δίδυμοι

Για να μπορέσεις να κλείσεις μια τεταμένη κατάσταση στα ερωτικά σου, θα πρέπει να τη χειριστείς με άφθονη καλοσύνη και συμπόνια. Ο εντοπισμός και η εφαρμογή μιας λύσης απαιτεί μια θετική νοοτροπία και μια προθυμία, να παραμερίσεις τις όποιες δυσαρέσκειες. Αυτό που δίνεις στο όνομα της αγάπης, αυτό παίρνεις. Προσπάθησε να το έχεις υπόψη σου καθώς με το ταίρι σου, εστιάζετε στενά σε έναν νέο δρόμο εξέλιξης.

zodia-love-erotas-zevgari4-1200x798

καρκίνος

Η συνειδητοποίηση της δύναμης της παθιασμένης σύνδεσης που μοιράζεσαι με τον εραστή σου, είναι υπέροχη. Αλλά γνωρίζοντας ότι υποστηρίζεται από έναν εξίσου ισχυρό πνευματικό δεσμό, δεκαπλασιάζεται η ένταση. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, εσύ και ο αγαπημένος σου, μπορείτε να κολυμπήσετε μαζί, σε βαθιά παθιασμένες σφαίρες. Το καινούργιο μάθημα με το ταίρι σου, δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο διασκεδαστικό.

λέων

Παρόλο που υιοθετείς μια νέα προοπτική για τα ερωτικά σου θέματα, αυτή είναι μια διαδικασία που δεν πρέπει να κάνεις βιαστικά. Πάρε χρόνο για να αντιμετωπίσεις τις νέες αντιλήψεις που διαμορφώνεις προς τις αγαπημένες και στενές σου σχέσεις. Ξέφυγε από αυτή την περίοδο προβληματισμού, γνωρίζοντας ότι η καρδιά σου θα σε οδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση, ό, τι και να συμβεί.

παρθένος

Μια απροσδόκητη αλλαγή στην ερωτική σου ζωή, θα μπορούσε να είναι αυτό που χρειάζεται, για να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου. Θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια στάση αυθεντικότητας και αλήθειας, απέναντι στα ερωτικά σου ζητήματα. Παρόλο που αυτόν τον επιβαλλόμενο έλεγχο της πραγματικότητας είναι απίθανο να τον αντιμετωπίσεις διαφορετικά, θα μπορούσε να είναι αυτό που χρειάζεται για να δεις ρεαλιστικά τη σχέση σου.

ζυγός

Ένα υπερκινητικό μυαλό, θα μπορούσε να παίξει ρόλο στην έλλειψη αυτοπεποίθησης. Μπορεί επίσης να είναι ένα ρομαντικό δίλημμα που επαναλαμβάνεται στο μυαλό σου… και οι λύσεις, να μην είναι άμεσα προφανείς. Πρέπει να σου υπενθυμίσω, πως είσαι υπερβολική με την ερωτική σου ζωή. Μια νέα προοπτική προσπαθεί να σε βρει. Δως της την ευκαιρία να το κάνει!

σκορπιός

Επιτρέποντας σ’ ένα ζωηρό ενδιαφέρον να γίνει κάτι ιδανικό για τα ερωτικά σου θέματα, μπορεί να είναι η συνταγή για το πρόβλημα. Για να μπορέσεις να το κρατήσεις σε έλεγχο, εξαρτάται από την προσπάθειά σου να είσαι λιγότερο παρορμητική και να δεις ρεαλιστικά τη σχέση σου. Ένα θετικό μονοπάτι γεμάτο πάθος σου προσφέρεται… αν είσαι πρόθυμη να απομακρύνεις τις αμφιβολίες ή τον αρνητισμό.

τοξότης

Η αλλαγή της έκφρασης, σου προσφέρει τώρα την ευκαιρία να φέρεις αυθεντικότητα στη σχέση σου ή στην ερωτική σου ζωή γενικότερα. Να είσαι σίγουρη, ότι θα βελτιώσεις κάτι μέσα σου, αγκαλιάζοντάς το. Με κάποιο τρόπο, η αλήθεια αναδύεται! Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να αποκαλύψεις στον αγαπημένο σου, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις. zodia-love-erotas-zevgari3-1200x822

αιγόκερως

Μια αίσθηση προσοχής μπορεί να σε βοηθήσει να ακολουθήσεις πιο αργή τακτική σε κάτι που αφορά τα ερωτικά σου. Αυτό μπορεί επίσης να βοηθήσει στη διάλυση μιας διαφοράς απόψεων ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Απέφυγε να πάρεις, οποιαδήποτε βιαστική απόφαση. Μια συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί με υπομονή, όχι με βιασύνη. Η αγάπη εκτιμά μερικές φορές, την προσοχή. Ό, τι αποφασίσεις, αξίζει να το σκεφτείς προσεκτικά.

υδροχόος

Μια ρομαντική έκπληξη θα μπορούσε να σου δώσει πολλά να εξετάσεις. Μπορεί επίσης να μεταβάλει την πεποίθησή σου σχετικά με τη διατήρηση μιας συμφωνίας ή δέσμευσης με τον εραστή σου. Πρέπει να αποδεχθείς, ότι μια κατάσταση δεν είναι τόσο «τετραγωνισμένη» όσο νόμιζες, πως ήταν. Κάποια προθυμία μπορεί να υπάρχει και από τη μεριά του εραστή σου, που πίστευες πως ήταν αποφασισμένος και πεισματάρης.

ιχθύες

Η ανάπτυξη της σχέσης σου, εξαρτάται από τις προσπάθειες που θα καταβάλλεις για να συμβεί…. αλλά μην το κάνεις με δυσφορία. Μπορεί να έχει μπερδευτεί ο εραστής σου, σχετικά με το πού βρίσκεται μαζί σου. Βλέποντας ότι παίρνεις την πρωτοβουλία, θα τον βάλει στην εικόνα. Μπορεί επίσης να είναι το πρώτο βήμα από μεριάς σου, για να φέρεις την παθιασμένη πρόοδο, που θέλεις να βιώσεις.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments