Αθλητισμός

Παϊτίμ Κασάμι Ολυμπιακός: Επανέρχεται στο προσκήνιο η περίπτωση του Ελβετού

Παϊτίμ Κασάμι Ολυμπιακός: Επανέρχεται στο προσκήνιο η περίπτωση του Ελβετού
Παϊτίμ Κασάμι Ολυμπιακός: Ο Ελβετός χαφ φαίνεται πως απασχολεί εκ νέου τους "Ερυθρόλευκους", με την ομάδα από τον Πειραιά να εξετάζει σοβαρά τη περίπτωση του μιας και το καλοκαίρι ο παίκτης μένει ελεύθερος από την Σιόν.

Παϊτίμ Κασάμι Ολυμπιακός: Εν μέσω διακοπής των πρωταθλημάτων λόγω της επέλασης του κορωνοϊού οι ομάδες στρέφονται στα μεταγραφικά αναζητώντας με ηρεμία ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν την προσπάθειά τους για την επόμενη σεζόν. Στον Ολυμπιακό άπαντες έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον στο πως θα συνεχιστεί – αν συνεχιστεί – η τρέχουσα σεζόν τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη.

Παράλληλα όμως δεν παύουν να ρίχνουν κλεφτές ματιές και σε υποψήφιους στόχους, σε ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να ενταχθούν στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς και να ενισχύσουν το ήδη ποιοτικό σύνολο. Ένας από τους παίκτες που τα τελευταία 24ωρα επανέρχεται στο προσκήνιο είναι ο Παϊτίμ Κασάμι. Ο Ελβετός με πέρασμα από τον Ολυμπιακό βρέθηκε πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Πειραιά τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε, μιας και ο μεγαλομέτοχος της Σιόν όπου και ανήκει έκανε τα πάντα για να τον διατηρήσει στην ομάδα του.

Τώρα όμως τα δεδομένα φαίνεται πως αλλάζουν, μιας και στο φινάλε της σεζόν ο παίκτης αναμένεται να μείνει ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιο του με τον ελβετικό σύλλογο ολοκληρώνεται και δεν υπάρχει πρόθεση από πλευράς του για ανανέωση. Δεδομένα τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του συνεχίζουν να αρέσουν στους “Ερυθρόλευκους”, με τη διοίκηση του συλλόγου να βάζει το όνομα του παίκτη στη λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments