Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [18/03/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [18/03/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [18/03/20].

Αστρολόγος: Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο αγγελιαφόρος πλανήτης έχει περάσει πλέον τους Ιχθύες, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 11 Απριλίου. Τώρα θα αρχίσουν οι αποκαλύψεις! Όσα βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια, θα αρχίσουν να αναδύονται. Θα αντιλαμβάνεστε ποιες είναι οι προθέσεις των άλλων. Η διαίσθηση και η φαντασία σας είναι στο ζενίθ της ενέργειάς τους!

Φροντίστε να είστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Να έχετε πίστη σε όσα σας προχωρούν και σας εξελίσσουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, σχηματίζοντας αίσιες όψεις. Δώστε σημασία και αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν! Την Τετάρτη προσπαθήστε να αποδεχτείτε την ζωή ή τα γεγονότα γύρω σας, όπως είναι. Ίσως αυτό που συμβαίνει τώρα, να τεστάρει την εμπιστοσύνη σας σε ορισμένους ανθρώπους ή θεσμούς. Αποφύγετε το σκεπτικισμό ή τη μελαγχολία. Το ξέσπασμα νεύρων είναι λογική αντίδραση στη σύγχυση που αντιμετωπίζετε τώρα.

Σήμερα μπορείτε να μιλήσετε με τους φίλους σας για θέματα που σχετίζονται με την εργασία σας. Θα απογοητευτείτε ή θα στενοχωρηθείτε, από κάποιο γεγονός ή νέα που αφορούν κάποιο παιδί. Σήμερα μπορεί να μάθετε δυσάρεστα νέα για γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σε μακρινά μέρη. Τα άτομα νεαρής ηλικίας θα πρέπει να κάνουν κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής τους ή να πάρουν μια σημαντική απόφαση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

 Σήμερα θα χαρείτε με τις ενέργειες των ανθρώπων που σας αγαπούν. Η σημερινή θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα για την οικογενειακή σας ζωή. Θα δημιουργήσετε ενδιαφέρουσες επαφές ή γνωριμίες μέσω διαδικτύου, είτε θα αναπτύξετε τις ήδη υπάρχουσες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

 Σήμερα θα έχετε συζητήσεις με συγγενείς με τους οποίους δεν ζείτε μαζί. Θα σχολιάσετε τα προβλήματα μιας οικογένειας και το πώς θα μπορούσαν να επιλυθούν υπό τις παρούσες συνθήκες. Σε γενικές γραμμές, η Τετάρτη φέρνει ενδιαφέρουσες εμπειρίες ή προφητικά όνειρα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Τετάρτη θα βιώσετε μια έκπληξη: Θα σχετίζεται με τη δουλειά, την επιχείρησή σας, ένα θεσμικό όργανο ή κάποιο σημαντικό γεγονός στη χώρα. Σήμερα θα χαρείτε με τα νέα που θα λάβετε από άλλο μέρος. Μια σύγκρουση ή μια διαμάχη στο σπίτι σας, θα προκαλέσει κάποιον να σας υπενθυμίσει παρελθόντα λάθη ή εμπειρίες σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Τετάρτη θα συζητήσετε γεγονότα που αφορούν κάποιον κοντινό ή μακρινό συγγενή σας. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τυχόν παρεξηγήσεις, για να εναρμονίσετε τις σχέσεις στο σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να χαρείτε με κάποια επιτυχία ή νέα σημαντικά για τη δική σας οικογένεια. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, την Τετάρτη θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο τα έξοδά σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments