Ελλάδα

Κορωνοϊός ενημέρωση: Νέο βίντεο του υπουργείου Υγείας με οδηγίες για τα παιδιά

Κορωνοϊός ενημέρωση: Νέο βίντεο του υπουργείου Υγείας με οδηγίες για τα παιδιά
Κορωνοϊός ενημέρωση: Μετά το βίντεο με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο, η καμπάνια "Μένουμε Σπίτι" προχωρά σε νέα ανάρτηση ρίχνοντας αυτή τη φορά το βάρος στην ενημέρωση των παιδιών.

Κορωνοϊός ενημέρωση: Το “Μένουμε Σπίτι” ρίχνει το βάρος του αυτή τη φορά στα παιδιά, με τη διαφημιστική καμπάνια του υπουργείου Παιδείας να ενημερώνει λεπτομερώς τα ανήλικα παιδιά για το τι θα πρέπει να προσέχουν όλες αυτές τις ημέρες λόγω της εξάπλωσης του ιού.

Το νέο βίντεο του υπουργείου Υγείας πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το παιδικό τηλεοπτικό κανάλι Nickelodeon δίνοντας σαφές μήνυμα στα παιδιά πως “με την υγεία δεν παίζουμε ποτέ” ενθαρρύνοντας τα να πλένουν πολύ συχνά τα χέρια τους προκειμένου να διατηρηθούν μακριά από την επέλαση του κορωνοϊού.

Το υπουργείο Υγείας εξηγεί στα παιδιά πώς πρέπει να βήχουν και ότι σε περίπτωση που βγουν για βόλτα με τους δικούς τους θα πρέπει να πάνε σε χώρους όπου δεν υπάρχουν άλλα παιδιά ή πολύς κόσμος. Επιπλέον, με το νέο βίντεο για τον κορωνοϊό δίνονται οδηγίες στα παιδιά για τους παπούδες και τις γιαγάδες, για τη χρήση του αντισηπτικού, τον καθαρισμό του τάμπλετ ή άλλων συσκευών.

Το βίντεο του υπ. Υγείας για τα παιδιά «κλείνει» με τη συμβουλή «δεν ξεχνάμε τα βιβλία μας και τα μαθήματά μας» και με το αισιόδοξο μήνυμα ότι «σύντομα θα είμαστε και πάλι στα θρανία».

Δείτε το νέο βίντεο του υπουργείου Υγείας το οποίο αναφέρεται στις παιδικές ηλικίες

Μένουμε Σπίτι

‪#μενουμε_σπιτι και με την #υγεία δεν παίζουμε ποτέ.‬‪Ένα μήνυμα για παιδιά & μεγάλους σε συνεργασία με το Nickelodeon

Gepostet von Υπουργείο Υγείας am Donnerstag, 19. März 2020

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments