Video

Φλορίντα Πετρουτσέλι κορωνοϊός: Οι δύσκολες ώρες της οικογένειάς της στην Ιταλία

Φλορίντα Πετρουτσέλι κορωνοϊός: Οι δύσκολες ώρες της οικογένειάς της στην Ιταλία
Φλορίντα Πετρουτσέλι κορωνοϊός: Δραματικά κυλούν οι τελευταίες ημέρες για την όμορφη παρουσιάστρια, καθώς η οικογένειά της διαμένει μόνιμα στην Ιταλία, την χώρα που περνά με τον χειρότερο τρόπο το πέρασμα του φονικού ιού.

Φλορίντα Πετρουτσέλι κορωνοϊός: Με το μυαλό στη γειτονική Ιταλία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η όμορφη παρουσιάστρια. Η Φλορίντα Πετρουτσέλι βρίσκεται στη χώρα μας εδώ και αρκετά χρόνια ωστόσο έχει αφήσει πίσω της στη γείτονα χώρα όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της και όπως είναι εύλογο αγωνιά με όλα αυτά που επικρατούν εκεί.

Το πέρασμα του κορωνοϊού στην Ιταλία προχωρά με τρομακτικό τρόπο, καθώς για την ώρα έχει σκορπίσει το θάνατο σε τουλάχιστον 2900 ανθρώπους, ενώ καθημερινά ο αριθμός αυτός όλο και ανεβαίνει. Όπως περιέγραψε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha, η εγκυμονούσα Φλορίντα Πετρουτσέλι – βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της – αγωνιά για τους οικείους της περιμένοντας καρτερικά όλο αυτό να τελειώσει.

Η οικογένεια της Φλορίντας Πετρουτσέλι ζει μόνιμα στη γειτονική χώρα και ζει πρωτόγνωρα πράγματα. Η αδερφή της, που επειδή πηγαίνει στο πανεπιστήμιο και μένει στη Μπολόνια, δηλαδή σε διαφορετική πόλη από τους γονείς της, δεν μπορεί να επιστρέψει στο πατρικό της, αφού απαγορεύονται οι μετακινήσεις και εξακολουθεί να ζει μόνη. Οι Ιταλοί πολίτες χρειάζονται άδεια ακόμα και για να βγουν από το σπίτι τους ενώ η κατάσταση που επικρατεί στα σούπερ μάρκετ είναι απερίγραπτη, μιας και από τα ράφια λείπουν καθημερινά βασικά υλικά όπως το αλεύρι, το γάλα και το τυρί.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα της εκπομπής

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments