Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [19/03/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [19/03/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [19/03/20].

Αστρολόγος: Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της επέκτασης, της προστασίας και της αφθονίας βρίσκεται στον Αιγόκερω. Εκεί συγκατοικεί ακόμη με τον Πλούτωνα. Να θυμάστε ότι τα χέρια του Δία είναι «δεμένα», αν δεν κάνετε εσείς όσα σας αναλογούν!

Αυτή είναι η περίοδος που πρέπει να φανείτε ειλικρινείς και υπεύθυνοι. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, δίνοντάς σας το περιθώριο να κάνετε μια ανάπαυλα. Προσπαθήστε να δείτε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων… Ενίοτε πρέπει να βγείτε έξω από τις καταστάσεις, να τις κοιτάξετε πιο καθαρά ως παρατηρητές!

Η σημερινή είναι η τελευταία μέρα της Εποχής του Χειμώνα: Είναι η τελευταία μέρα του Ήλιου στους Ιχθύες. Το βράδυ ο ζωοδότης πλανήτης θα περάσει στον Κριό και θα αρχίσει η Άνοιξη. Ετοιμάστε τους πίνακες των οραμάτων σας και θέστε τις προσθέσεις σας για τη νέα αστρολογική χρονιά!

zodia-6-1200x766

Την Πέμπτη θα χρειαστεί να επιδείξετε δύναμη πνεύματος και αντίληψη, για να εκτιμήσετε την πραγματική διάσταση της κατάστασης που βρίσκεστε. Η ικανότητά σας να αντιμετωπίζετε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, θα είναι τώρα πολύ σημαντική. Αποφύγετε κάθε είδους ανησυχία και προσέξτε τις κακές ειδήσεις, τα δυσάρεστα γεγονότα και τις περιστάσεις. Την Πέμπτη θα μιλήσετε με μια γυναίκα, για διάφορα θέματα που σχετίζονται με χρήματα. Πιθανότατα θα έχει γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα χρειαστεί να κάνετε μια αξιολόγηση των ενεργειών σας, κατά τις τελευταίες εβδομάδες και ημέρες. Ορισμένα πράγματα μπορούν να αλλάξουν, αλλά υπάρχουν και κάποια που θα πρέπει να σταματήσουν οριστικά. Να είστε λογικοί και να προσπαθήσετε να μην δημιουργήσετε προβλήματα στο σπίτι σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Την Πέμπτη, τυχόν εκπλήξεις θα σχετίζονται με την οικογένεια ή τους συγγενείς σας. Μπορεί να προκύψουν δυσάρεστα αλλά εύλογα οικονομικά προβλήματα. Είναι πιθανό να αισθανθείτε μια αδιαθεσία με ημικρανίες, αϋπνία, προβλήματα αρτηριακής πίεσης κ.λπ. Μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

zodia-3-1200x973

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Πέμπτη είναι μια ευνοϊκή μέρα, που φέρνει νέα ή μια πρόταση που θα είναι σημαντικά για το μέλλον σας. Θα έχετε την ευκαιρία να εξελίξετε τα σχέδιά σας, παίρνοντας βοήθεια από διάφορες πηγές. Θα λάβετε σημαντική βοήθεια ή υποστήριξη από άλλους ανθρώπους. Ωστόσο, να είστε έτοιμοι να δεχτείτε ότι αυτά είναι πράγματα που χρειάζονται χρόνο και δεν γίνονται μέσα σε μια μέρα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Πέμπτη μπορεί να βιώσετε μια δυσμενή επίδραση στις οικονομικές σας υποθέσεις, λόγω της έκτακτης ανάγκης στη χώρα. Μην πιέζετε τα γεγονότα στην καθημερινότητά σας, για να μην προκαλέσετε προβλήματα και απώλειες. Σήμερα θα πληροφορηθείτε για το πρόβλημα υγείας ενός συναδέλφου ή πελάτη, είτε για μια άλλη δυσάρεστη κατάσταση στη ζωή του. Είναι πιθανό να κάνετε συζητήσεις που σχετίζονται με έναν αρραβώνα ή γάμο. Θα προκύψει κάποια αιτία ή η παρέμβαση ενός ατόμου, που θα δυσκολέψει την εξέλιξη των πραγμάτων σε αυτό το στάδιο.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments