Αθλητισμός

Ευρωλίγκα: “Ντόμινο προπονητών” – Ομπράντοβιτς, Σάρας, Ιτούδης αλλάζουν “στέγη”

Ευρωλίγκα: “Ντόμινο προπονητών” – Ομπράντοβιτς, Σάρας, Ιτούδης αλλάζουν “στέγη”
Ευρωλίγκα: Το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται "καυτό" για τη κορυφαία ευρωπαϊκή μπασκετική διοργάνωση, με την ελίτ των προπονητών να ετοιμάζεται να αλλάξει όλα τα δεδομένα με πρώτο και καλύτερο τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ευρωλίγκα: Μπορεί ο κορωνοϊός για την ώρα να έχει “παγώσει” όλα τα αθλητικά δρώμενα – δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και το μπάσκετ – ωστόσο η εξέλιξη αυτή δε στέκεται εμπόδιο στα σχέδια για την επόμενη χρονιά. Στην Ευρωλίγκα τα πράγματα για την ώρα παραμένουν ρευστά με τους “μεγάλους” να οραματίζονται μεγάλες αλλαγές αρχής γενομένης από τους προπονητές.

Η συνεργασία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με την Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στον αέρα. Ο Σέρβος τεχνικός πιθανολογείται πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τους Τούρκους αναζητώντας νέα πρόκληση στην καριέρα του. Τα σενάρια σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι δύο. Ή θα κάτσει για έναν χρόνο εκτός πάγκων, ή θα αναλάβει ομάδα που θα έρθει από το… Λονδίνο. Το πρότζεκτ της Ευρωλίγκα πιέζει σε αυτή τη κατεύθυνση και τη δημιουργία συλλόγου από την Αγγλία βάζοντας και αυτή την αγορά γερά στο παιχνίδι.

Σε περίπτωση που ο Ομπράντοβιτς πει το “αντίο” στους Τούρκους, τότε η Φενέρμπαχτσε θα αναζητήσει αλλού τον “καπετάνιο” της. Οι εναλλακτικές των γειτόνων ακούν σε δύο ονόματα. Δημήτρης Ιτούδης και Σαρούνας Γιασκεβίτσιους είναι οι επικρατέστεροι για να διαδεχθούν τον Σέρβο προπονητή. Στο κόλπο πάντα της διεκδίκησης και των δύο παραπάνω βρίσκεται και η Μπαρτσελόνα, η οποία θα θελήσει το καλοκαίρι να αλλάξει τον Πέσιτς φέρνοντας στη Βαρκελώνη ένα πιο “εξελίξιμο” και συνάμα “καυτό” όνομα της αγοράς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments