Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [21/03/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [21/03/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [21/03/20].

Αστρολόγος: Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Φυσικά έχουν ειπωθεί πολλά γι’ αυτό τον πλανήτη – αλλά με αυτά θα πρέπει να πορευτεί το σύμπαν! Τα τελευταία δύο χρόνια που διαμένει στον Αιγόκερω, κάνατε εκκαθαρίσεις και βάλατε πολλά σε τάξη! Από απόψε ο Κρόνος περνά στον Υδροχόο, για μια σύντομη επίσκεψη. Αφού διερευνήσει κάθε δυνατότητα, θα γυρίσει ανάδρομος… Και έτσι θα επιστρέψει την 1η Ιουλίου στον Αιγόκερω για το υπόλοιπο της χρονιάς!

Η Σελήνη περνά το πρωί στους Ιχθύες, όπου θα περάσει το σαββατοκύριακο. Να έχετε εμπιστοσύνη στις διεργασίες του σύμπαντος και να ακολουθείτε τη ροή. Να παίρνετε τα πράγματα όπως έρχονται και θα ανακαλύψετε ό,τι είναι κρυμμένο. Πρέπει να παραμείνετε ανοικτοί στο μέλλον! Το Σάββατο θα πρέπει να ψάξετε πρωτότυπες λύσεις για τα επείγοντα προβλήματα που προκύπτουν στην οικογένειά σας. Σήμερα δεν θα πετύχετε λόγω της δύναμης σας, αλλά λόγω των δημιουργικών ιδεών και προσεγγίσεων στην εκπλήρωση των ευθυνών σας. Εχθροί σας θα είναι ο φόβος ή η ξεροκεφαλιά σας. Η μέρα φέρνει καλά νέα ή κάποιο γεγονός στην οικογένειά σας: Πιθανότατα είναι συναισθηματικής φύσεως και σχετίζεται με ξεχωριστές εμπειρίες, όσο το επιτρέπουν οι περιστάσεις.

Σήμερα πολλοί περιμένετε σημαντικά νέα, από ένα άτομο στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου. Πιθανότατα σχετίζονται με την υγεία του ή κάποιο άλλο ανησυχητικό πρόβλημα. Σήμερα θα αισθάνεστε άνετα στην επικοινωνία με άνδρες στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων. Θα σας προσφέρουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες ή χρήσιμες γνώσεις, σε τομείς που είναι σημαντικοί για εσάς. Το Σάββατο θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στα οικονομικά ζητήματα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Το Σάββατο θα βιώσετε διάφορα συναισθήματα, που σχετίζονται με ανθρώπους εκτός του σπιτιού σας. Θα σκεφτείτε τις ενέργειές σας για την επόμενη εβδομάδα, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν χρήματα ή έγγραφα. Είναι πιθανό σήμερα να προκύψουν επείγουσες υποχρεώσεις, σε σχέση με το σπίτι στο οποίο κατοικείτε ή με τους συγγενείς σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να επιλύσετε ένα πρόβλημα και να βελτιώσετε σημαντικές σχέσεις σας. Θα υπάρξει ένταση με το παιδί ή ένα νεαρό άτομο, που θα σχετίζεται με τις επιθυμίες και τα σχέδιά του. Να περιμένετε ενδιαφέροντα νέα που σχετίζονται με ένα άτομο από τον φιλικό σας κύκλο.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Το Σάββατο θα ασχοληθείτε με διάφορες δραστηριότητες εντός σπιτιού. Θα σκεφτείτε με μεγαλύτερη ηρεμία τις δυσάρεστες εμπειρίες των τελευταίων ημερών και εβδομάδων. Πιθανόν οι φίλοι σας να προσπαθήσουν να προσελκύσουν την προσοχή σας με τα οικογενειακά τους προβλήματα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Το Σάββατο θα αισθάνεστε μεγαλύτερη ανησυχία, ακόμα και αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για αυτό. Από τη μία πλευρά θα θέλετε να κάνετε πολλές δουλειές, από την άλλη θα έχετε κάποιο φόβο ή μια αίσθηση ανασφάλειας. Το Σάββατο θα είναι δύσκολη ημέρα για μετακινήσεις λόγω των περιστάσεων. Οι άνδρες άνω των 35 ετών θα έχουν την τάση να κάνουν αναπάντεχες χειρονομίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments