Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [22/03/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [22/03/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [22/03/20].

Αστρολόγος: Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης έχει περάσει στον Κριό – και είναι Άνοιξη. Είναι η ιδανική στιγμή να θέσετε τις προθέσεις σας για τη νέα αστρολογική χρονιά… Μια Νέα Σελήνη αναμένεται στον Κριό την Τρίτη! Ο Άρης βρίσκεται στον Αιγόκερω. Αύριο θα τελειοποιήσει τη σύνοδό του με τον Πλούτωνα. Τώρα αρχίζει η δράση! Είναι ευχάριστο που πλησιάζει η Νέα Σελήνη, γιατί Άρης θα παράσχει και θα ενεργοποιήσει όσα θέλετε!

Επί του παρόντος, η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες. Εσείς είστε σε φάση εκκαθαρίσεων και προετοιμασίας. Μια συνάντηση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα προσδώσει έμπνευση και θα κάνει αποκαλύψεις. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σχηματίζει αίσια όψη με τη Σελήνη. Είναι μια όμορφη, ήρεμη μέρα!

Την Κυριακή προσπαθήστε να σεβαστείτε την άποψη και τη βούληση των ανθρώπων γύρω σας. Μην δημιουργήσετε περιττές εντάσεις στο σπίτι ή στο άμεσο περιβάλλον σας. Σήμερα μπορείτε να επιτύχετε πολλά με διπλωματία και καλοσύνη, τόσο στα λόγια όσο και στις πράξεις σας. Η υπερβολική ευαισθησία μπορεί να σας κάνει να διστάσετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις ή να εκτελέσετε ορισμένα σημαντικά καθήκοντα… Αυτό θα σας δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα!

Σήμερα μπορεί να αγχωθείτε με κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις για τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Οι κυβερνητικές αποφάσεις μπορεί επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα σχέδια ή τον τρόπο ζωής σας. Οι άνθρωποι νεαρής ηλικίας θα βιώσουν περισσότερες εκπλήξεις στην καθημερινή τους ζωή… Αλλά εάν το αν θα είναι ευχάριστες ή όχι, είναι μια εντελώς προσωπική υπόθεση. Οι οικονομικές υποθέσεις θα μείνουν στάσιμες ή θα έχουν δυσάρεστη εξέλιξη. Θα χρειαστεί να αναβάλλετε ένα ραντεβού, χωρίς να σας δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Κυριακή θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε μερικές από τις σημαντικές ιδέες σας. Θα συζητήσετε διάφορα κοινωνικά και πολιτικά γεγονότα μέσω διαδικτύου με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Σήμερα θα χαρείτε με κάποια νέα που θα λάβετε για κάποιον γνωστό σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Κυριακή θα παρακολουθήσετε με ενδιαφέρον την εξέλιξη διαφόρων απροσδόκητων γεγονότων. Θα βιώσετε διάφορες εκπλήξεις που θα σχετίζονται με άτομα που γνωρίζετε. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για να πάρετε αποφάσεις ή να συζητήσετε ιδέες για την επόμενη εβδομάδα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα βιώσετε κάποια απροσδόκητα γεγονότα που σχετίζονται με μια γυναίκα. Μην κάνετε σχέδια για τη νέα εβδομάδα, προσπαθήστε να ολοκληρώσετε όσες εκκρεμείς εργασίες είναι δυνατόν. Θα προκύψουν απρόβλεπτα γεγονότα, που θα αλλάξουν την εξέλιξη των σχεδίων και των δεσμεύσεών σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Κυριακή μπορεί να θέλετε να συζητήσετε με φίλους, για προβλήματα που δημιουργούν ένταση στην καθημερινή σας ζωή. Μπορεί να αισθανθείτε άγχος για κάποιο ταξίδι που είχατε προγραμματίσει και αναβλήθηκε ή για ανθρώπους που ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για συζητήσεις, με ανθρώπους που σκοπεύετε να δεσμευτείτε ή να συνεργαστείτε στο εγγύς μέλλον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments