Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Δευτέρα [23/03/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Δευτέρα [23/03/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Δευτέρα [23/03/20].

Αστρολόγος: Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Με τη θέση της από τους Ιχθύες, ορίζει να ακολουθείτε τη ροή των πραγμάτων. Η προσφορά κάθε είδους ευνοείται επίσης. Να θυμάστε ότι το φεγγάρι στους Ιχθύες προάγει τη θετική οπτική για το μέλλον! Η Σελήνη βρίσκεται σε χάση, στη Βαλσαμική φάση της. Αύριο αναμένεται η Νέα Σελήνη στον Κριού. Ετοιμάστε τη λίστα των προθέσεων και σχεδίων σας!

Είναι η Νέα Σελήνη μιας ολόκληρης χρονιάς, μιας και είναι η πρώτη στον Κριό για το νέο αστρολογικό έτος. Κάποιοι πολιτισμοί προετοιμάζουν πίνακα οραμάτων γι’ αυτή τη μέρα! Τη Δευτέρα θα αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι για την εξέλιξη των προσωπικών σας υποθέσεων αλλά και της γενικότερης κατάστασης. Αποφύγετε το άγχος ή την τάση να υπερβάλλετε, καθώς όλα εξελίσσονται με τρόπο θετικό για εσάς. Τη Δευτέρα θα πρέπει να συμμετέχετε περισσότερο σε μια συζήτηση ή στην αναζήτηση πρακτικών λύσεων, για τα παιδιά ή τους συγγενείς σας. Σήμερα μην φοβηθείτε να απαλλαγείτε από περιττά πράγματα ή άτομα στη ζωή σας. Όσα έρχονται από εδώ και πέρα, είναι πολύ πιο πολύτιμα και πολλά υποσχόμενα για την εξέλιξή σας.

Τη Δευτέρα μπορεί να υπάρξει ένταση στο σπίτι σας. Ωστόσο, θα μπορέσετε να επιλύσετε όποιο πρόβλημα προκύψει ή να εκτονώσετε μια τεταμένη κατάσταση. Οι γυναίκες που γεννήθηκαν στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου θα βιώσουν ένα σημαντικό γεγονός στο σπίτι τους ή μέσω κάποιων συγγενών τους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα είναι σημαντικό να έχετε ένα προκαταρκτικό σχέδιο για τα καθήκοντα και τις δεσμεύσεις σας, ανάλογα με την προτεραιότητά τους. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για συζητήσεις που σχετίζονται με την εργασία ή την κοινωνική σας ζωή.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα βιώσετε μια σύγκρουση, που θα σας κάνει να νιώσετε προσβεβλημένοι ή απογοητευμένοι. Σε γενικές γραμμές, η μέρα απαιτεί περισσότερη διπλωματία στην επικοινωνία σας με τους άλλους ανθρώπους. Σήμερα θα προκύψουν διάφορες ενδιαφέρουσες ιδέες, των οποίων την εφαρμογή θα εξετάσετε τις προσεχείς ημέρες.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας υποθέσεων, χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική σας παρουσία. Σήμερα θα λάβετε αντικρουόμενες ειδήσεις σχετικά με σημαντικά γεγονότα. Τη Δευτέρα θα παρακολουθήσετε με ενδιαφέρον ή ανησυχία, ένα γεγονός στη ζωή ενός συγγενή ή φίλου που ζει σε άλλη τοποθεσία.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Τη Δευτέρα θα επικεντρώσετε την προσοχή σας σε εκκρεμείς δεσμεύσεις και καθήκοντα από την προηγούμενη εβδομάδα. Θα προσπαθήσετε να τα ολοκληρώσετε τις επόμενες ημέρες. Ίσως χρειαστεί να εμπλακείτε στην επίλυση ενός προβλήματος, που σχετίζεται με μια ιδιοκτησία ή συγγενείς που βρίσκονται σε άλλη τοποθεσία. Η Δευτέρα θα είναι επωφελής μέρα για την εργασία σας, με ευκαιρίες για επιτυχία. Σήμερα θα πάρετε μια απόφαση που θα αφορά την οικογένεια σας και θα σχετίζεται με ένα σημαντικό γεγονός που περιμένετε να συμβεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments