Lifestyle

Το “κορίτσι” του Παπαδάκη είναι το όνειρο κάθε άνδρα

Το “κορίτσι” του Παπαδάκη είναι το όνειρο κάθε άνδρα
Η Αλεξάνδρα Καϋμένου είναι το νέο πρόσωπο του ΑΝτ1 που κάθε μέρα μας ενημερώνει μέσα από την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

Την Αλεξάνδρα Καϋμένου την γνωρίσαμε το περασμένο καλοκαίρι όταν έσκασε μύτη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 “καλοκαίρι μαζί¨ με τον Νίκο Ρογκάκο και τον Παναγιώτη Στάθη. Η όμορφη παρουσία της, ο μεστός της λόγος, αλλά και η σοβαρότητα που αναδεικνύει το πρόσωπό της την έφεραν στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην μακροβιότερη πρωινή ενημερωτική εκπομπή “καλημέρα Ελλάδα“.

Μαζί με τον Γιώργο Γρηγοριάδη που μετακόμισε από τη Θεσσαλονίκη αποτελούν το δίδυμο που πλαισιώνει τον Γιώργο Παπαδάκη. Αυτό το διάστημα, μάλιστα που ο Γιώργος Παπαδάκης βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα από το σπίτι του λόγω των μέτρων προφύλαξης από τον κορωνοϊό, Η Αλεξάνδρα με τον Γιώργο κρατούν με επιτυχία την πρωινή ενημέρωση από το στούντιο.

Η Αλεξάνδρα Καϋμένου παρακινήθηκε από τους καθηγητές της στο σχολείο, όπως έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της, ώστε να ακολουθήσει το δρόμο της δημοσιογράφιας. ” Παρότι ήμουν στη θετική Κατεύθυνση, έβλεπαν την κλίση που είχα και στα θεωρητικά μαθήματα, κυρίως στη Γλώσσα, και μου είπαν ότι καλό θα ήταν να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία”.

Αφού πέρασε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Γεωγραφίας, γράφτηκε και στη σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, ξεκινώντας το ταξίδι της στη δημοσιογραφία. Εκεί ξεκίνησε να κάνει πρακτική στο αθλητικό δελτίο, αλλά στη συνέχεια την κέρδισε ο ενημερωτικός τομέας. Παράλληλα έκανε και κάποια δοκιμαστικά για ψυχαγωγικές εκπομπές, αλλά όπως θα πει “με κέρδισε η ενημέρωση και το γεγονός ότι μπορώ να ασχολούμαι με πολλά και διαφορετικά θέματα.

Χωρίς να θέλω να θίξω την ψυχαγωγία, δίνουμε κάτι ουσιαστικό στον κόσμο. Είμαστε οι άνθρωποι που παρουσιάζουμε τα θέματα της επικαιρότητας”. Η όμορφη ξανθιά παρουσιάστρια έχει όλο το δρόμο μπροστά της ώστε να ασχοληθεί και με την ψυχαγωγία μέχρι τότε θα ομορφαίνει τα πρωινά μας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments